Magálová sa dojímavo rozlúčila so šou Tajomstvo mojej kuchyne! Diváci reagujú

7. februára sa diváci, ktorí si obľúbili kuchársku šou Tajomstvo mojej kuchyne, dočkali pred obrazovkami prekvapenia.

09.02.2021 11:00
Gabo Kocak  Kamila Magalova a Robo Papp 4 Foto:
Znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú v relácii RTVS Tajomstvo mojej kuchyne nahradili Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.
debata (5)

Ako televízia avizovala ešte pred odvysielaním prvej časti roku 2021, dlhoročné tváre šou, herečku Kamilu Magálovú a šéfkuchára Pavla Pospíšila, nahradila nová dvojica.

Úvod programu však nič také nenaznačoval – pred kamerami sa usmievala sympatická „kuchárka“ Magálová, ktorá si prebrala suroviny potrebné na varenie a zamierila do kuchyne. Následne sa však už za kuchynskou linkou divákom prihovorila, aby ich oboznámila s novinkou. „Suroviny som si prebrala, ale som tu naposledy. Mám pre vás jednu úžasnú dvojicu,“ povedala Magálová a pred kamery zavolala speváka Roba Pappa a šéfkuchára Gaba Kocáka. Dojatá a takmer so slzami v očiach im odovzdala svoju obľúbenú varešku a popriala im veľa šťastia – práve oni sa totiž stali novými moderátormi obľúbenej kuchárskej šou, ktorá sa na obrazovky RTVS prvý raz dostala v roku 2009.

„Nebojte sa, občas vás ešte prídem skontrolovať, aj si spolu niečo uvaríme,“ dodala ešte Magálová pred svojím odchodom zo štúdia, v ktorom nová dvojica ako prvý recept zvolila kurací paprikáš. Na diaľku sa divákom prihovoril aj Pavel Pospíšil, ktorý Pappovi a Kocákovi takisto zaželal veľa úspechov.

Rozlúčka Kamily Magálovej so šou sa objavila aj na facebooku relácie a mnohí diváci prejavili svoj smútok, že pred kamerami končí. Pod videom sa množili vety typu: „Nevieme, ako si po toľkých rokoch zvykneme na novú dvojicu“, „Vždy som to pozerala kvôli pani Kamilke“ či „Chlapci sú šikovní, to áno, ale už to nikdy nebude ono“. Divákom tak ich obľúbená dvojica evidentne veľmi chýba.

Dojatie bolo vidieť aj na tvári Kamily Magálovej, ale ako dodala pred kamerami v obklopení svojich nástupcov: „Život ide ďalej.“ Premiéra kuchárskej šou prilákala 7. februára k televíznym obrazovkám 475 000 divákov a jej priemerná sledovanosť dosiahla hodnotu 293 000.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Tajomstvo mojej kuchyne

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...