Neter Julie Robertsovej získala aj vlastnú slávu! Emma Roberts oslavuje 30

Talent majú zjavne v rodine a herečka Emma Roberts ho potvrdzovala už v útlom veku. Neter slávnej Julie Robertsovej oslavuje tridsať a má za sebou už slušné úspechy.

10.02.2021 00:00
debata
Herečka Emma Roberts na zábere z prehliadky... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Emma Roberts na zábere z prehliadky Moschino v júni 2018. Herečka Emma Roberts na zábere z prehliadky Moschino v júni 2018.

Emma Rose Roberts sa narodila 10. februára 1991 v dedinke Rhinebeck neďaleko New Yorku. Hoci jej rodičia, otcom je herec Eric Roberts a mamou Kelly Cunnigham, sa rozviedli ešte v čase Robertsovej detstva, veľa času strávila práve pri nakrúcaní. Či už to bolo v spoločnosti otca Erica, alebo tety Julie.

Herečka Emma Roberts na špeciálnom premietaní...
Herečka Emma Roberts si na premiéru nového...
+21Herečka Emma Roberts prišla v šatách z kolekcie...

Práve tento čas údajne výrazne formoval Emminu snahu skúsiť si herecký chlebíček po vlastnej linke. Debutom pre ňu bola rola vo filme Kokaín v roku 2001, kde stvárnila dcéru hlavného hrdinu v podaní Johnnyho Deppa, nasledoval úspech na detskej televíznej stanici Nickelodeon v seriáli Unfabulous.

Získať si detského diváka je dobrý základ na budovanie popularity a záujmu producentov aj v nasledujúcich rokoch. Roberts presvedčila viackrát, že si pozornosť aj role zaslúži. Do jej zoznamu postupne pribudli projekty z filmového plátna, ale aj televízie. Objavila sa v snímkach Deň svätého Valentína, My sme Millerovci, Billionaire Boys Club, Vreskot 4 či naposledy Lov. Zahrala si tiež v seriáloch Scream Queens alebo American Horror Story, kde sa objavila v niekoľkých sériách v rozličných postavách.

Zľava: herečka Shirley MacLaine, Emma Roberts,... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Premiere Valentines Day LA Zľava: herečka Shirley MacLaine, Emma Roberts, režisér Garry Marshall a Emmina teta, herečka Julia Roberts.

Pri práci na hororovej sérii z pery Ryana Murphyho sa zoznámila s hercom Evanom Petersom, s ktorým vytvorili pár. Ich vzťah sa rozpadol, aby sa potom znovu dali dokopy a zasnúbili. Napokon sa však opäť rozišli. Petersa po herečkinom boku vystriedal iný zástupca filmovej brandže – herec Garett Hedlund.

S ním má Emma Roberts aj svojho prvého potomka. Chlapec menom Rhodes prišiel na svet v decembri minulého roka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #film #Emma Roberts #Julia Roberts #tridsať #jubileá hviezd

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...