Ak milujete Aniston a Witherspoon, tieto zábery vás rozhodne potešia!

Aniston ako Alex Levy a Witherspoon ako Bradley Jackson už stoja pred kamerami seriálu The Morning Show.

11.02.2021 00:00
debata

Už pred pár dňami oznámila Jennifer Aniston (51) fanúšikom seriálu The Morning Show, že opäť stojí pred kamerami – vzniká tak pokračovanie mega-úspešnej prvej série. Slávna hviezda vtedy zverejnila fotografiu, na ktorej do objektívu posiela vzdušný bozk a za ňou sa usmieva Chris McMillan. Je to herečkin kaderník a práve jej upravoval vlasy pred kamery spomínaného seriálu. Na jej oznam vtedy zareagovala aj Reese Witherspoon.

Jennifer Aniston už nakrúca pokračovabnie... Foto: Profimedia
aniston Jennifer Aniston už nakrúca pokračovabnie seriálu 'The Morning Show'.

Obe herečky už naplno „zarezávajú“ na pľaci vo svojich postavách – Aniston ako Alex Levy a Witherspoon ako Bradley Jackson. Paparazzi zábery priniesli pohľad na obe hviezdy v štúdiu v Los Angeles, kde séria vzniká. Obe mali na sebe kostýmy – Aniston šedý kostým s úzkou sukňou pod kolená, Witherspoon mala oblečený čierny nohavicový kostým. Ich tváre chránili priehľadné štíty, členovia štábu okolo nich pobehovali s rúškami na tvárach.

Reese Witherspoon už nakrúca pokračovabnie... Foto: Profimedia
Reese Witherspoon Reese Witherspoon už nakrúca pokračovabnie seriálu 'The Morning Show'.

Seriálová postava vyniesla Anistonovej v roku 2020 nomináciu na Zlatý glóbus aj na cenu Emmy. Seriál z dielne Apple TV+ sa tešil enormného záujmu divákov, ale ocenila ho aj kritika. Ako sa 51-ročná seriálová hviezda vyjadrila v minulosti, nedá na seriál a ani na ľudí, ktorí sa podieľajú na jeho vzniku dopustiť, čo už pár razy zverejnila na svojom Instagrame. V rozhovore pre "Los Angeles Times“ seriál opísala ako terapiu, ktorú vďaka nemu podstúpila na vlastnej koži. "Bolo to ako 20 rokov terapie zabalených do desiatich epizód,“ opísala v spomínanom rozhovore.

V seriáli totiž Aniston stvárňuje postavu úspešnej televíznej moderátorky Alex Levy, ktorá bojuje o to, aby sa udržala na kariérnom vrchole, pričom jej osobný život sa stáva „predmetom verejnej kontroly“. Vzhľadom na fakt, že Jennifer Aniston patrí k najsledovanejším herečkám sveta, mohla tak do úlohy preniesť aj svoj osobný pohľad na takýto život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...