Prekvapenie?! Elle Fanning zverejnila záber s bruškom... čo to stihla 'upiecť'?

Seriál Veľká (v anglickom originále The Great) si vyslúžil veľkú pozornosť kritiky aj úspech u divákov. Jeho hlavná predstaviteľka Ella Fanning získala za rolu Kataríny Veľkej aj nomináciu na Zlatý glóbus.

11.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elle Fanning (@ellefanning)

Je len logické, že sa zástupcovia televízie HULU, ktorá projekt produkovala, rozhodli nakrútiť aj druhú sériu. Hollywoodska herečka sa s fanúšikmi v stredu podelila o malú ochutnávku a zverejnila prekvapivý záber.

„Pripravujeme niečo špeciálne pre sériu číslo 2,“ napísala Fanning k fotografii, na ktorej pózuje v korzete, no s odhaleným zaobleným bruškom tehotnej Kataríny Veľkej.

Diváci, ktorí projekt videli, vedia, že v závere prvej série panovníčka otehotnie. Druhá séria sa pravdepodobne bude sústreďovať na prevzatie moci z rúk neschopného manžela, ktorého stvárnil herec Nicholas Hoult.

Aj Houltovi sa ušla za stvárnenie panovníka Petra III nominácia na Zlatý glóbus v nedávno zverejnenom zozname. Ako sa bude Fanningovej dariť v konkurencii dám ako Kaley Cuoco (nominovanej za seriál The Flight Attendant) či Lily Collinsovej (seriál Emily in Paris) a či Hoult pokorí pánov ako Don Cheadle (Čierny piatok) alebo Jason Sudeikis (seriál Ted Lasso), sa ukáže 28. februára.

Vyhlásenie Zlatých glóbusov bude prebiehať s dvojicou moderátoriek Tinou Feyovou a Amy Poehlerovou, pričom jedna bude moderovať z Los Angeles a druhá z New Yorku. Hostia aj ocenení by sa mali prihovárať prostredníctvom živých vstupov online. V galériách nižšie si pozrite najzaujímavejšie premeny herečiek nominovaných na tohtoročný Zlatý glóbus a tiež si zaspomínajte na najlepšie kreácie z červeného koberca uplynulých desiatich rokov.

Herečka Glenn Close (vľavo v civile) a ako...
Herečka Emma Corrin (vľavo v civile) a ako...
+10Herečka Anya Taylor-Joy (v strede v civile) má...
Herečka Natalie Portman v roku 2011 v kreácii...
Angelina Jolie a jej vtedajší manžel Brad Pitt...
+27Herečka Anne Hathaway v roku 2011 na vyhlásení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #seriál #tehotná #Ella Fanning #The Great

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...