Toto je nový americký gigolo! V šľapajach Gera kráča svalnatá hviezda Živí mŕtvi

Slovenskí diváci ho môžu dobre poznať zo seriálu Živí mŕtvi či akčného hitu Baby Driver. Teraz dostal herec Jon Bernthal výnimočnú príležitosť v pripravovanom reboote slávneho filmu Americký gigolo.

13.02.2021 00:00
debata (1)
Herec Jon Bernthal na scéne nakrúcania filmu... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Herec Jon Bernthal na scéne nakrúcania filmu American Gigolo. Herec Jon Bernthal na scéne nakrúcania filmu American Gigolo.

Snímka, ktorá stála v úvode celosvetovej slávy herca Richarda Gera v roku 1980, sa dočká nového spracovania a práve Bernthal stvárňuje ústredného hrdinu. Paparazzovia zachytili 44-ročného Bernthala pred pár dňami pri nakrúcaní prvých scén v Los Angeles.

Rodák z Washingtonu bol neprehliadnuteľný určite aj preto, že na pobreží za prítomnosti filmového štábu predvádzal vyšportované telo. V minulosti sa charizmatický herec a častý predstaviteľ negatívnych postáv sa venoval viacerým športovým aktivitám a je celkom zjavné, že tak robí dodnes. Jeho muskulatúru a postavu doslova bez gramu tuku by mu mohli závidieť aj omnoho mladší muži.

Herec Jon Bernthal na archívnom zábere z roku... Foto: Arthur Mola
2019 TIFF - "Ford v Ferrari" Press Conference Herec Jon Bernthal na archívnom zábere z roku 2019.

Hercovi robila na pláži spoločnosť aj kolegyňa Gretchen Mol (v pôvodnom filme herečka a modelka Lauren Hutton), ktorá by sa tiež v novom filme mala objaviť. Nové spracovanie Amerického gigola, kriminálnej drámy s prvkami filmu noir, dostane s aktuálnymi hercami určite trochu inú podobu. Aj vizuálnu.

Richard Gere bol v úlohe pred viac ako 40 rokmi skôr typickým krásavcom, ktorý dokonca v snímke predviedol úplne nahé telo (podľa mnohých jedna z kultových scén filmovej histórie – Gere bol vôbec prvým hollywoodskym hercom, ktorý sa ukázal úplne nahý na filmovom plátne). Bernthal dodáva svojmu charakteru omnoho drsnejší a mužnejší rozmer. Či aj jeho uvidia diváci v Adamovom rúchu, však jasné nie je.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #remake #Jon Bernthal #Americký gigolo

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...