Z Belohorcovej je blonďatá Beyoncé! S Cinkotom slávia návrat na obrazovky

Dlhé roky trávila predovšetkým za Atlantikom v slnečnom Miami a pred časom sa presťahovala s rodinou do španielskej Marbelly. Momentálne však Zuzana Belohorcová strávi pár týždňov na Slovensku.

14.02.2021 10:30
debata (5)

Dôvodom je nakrúcanie zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome od televízie Markíza, v ktorej sa dvojnásobná mama stala jednou zo súťažiacich aktérok. Blondínka, ktorú si ešte mnohí diváci pamätajú z moderovania erotickej šou Láskanie a neskôr aj Peříčko, nedávno zaujala aj v upútavke, ktorá k projektu vznikla.

Televízia Markíza predstavila približne minútový spot, v ktorom sa herečka a moderátorka Lujza Garajová-Schrameková snaží nájsť svoj kostým a na chodbe vráža do jedného účinkujúceho za druhým. Napokon sa však dozvie, že nesúťaží, no sedí v porote. Upútavka je takmer identická s tou, ktorú pred pár mesiacmi použili v susednom Česku.

Zuzana Belohorcová sa objavuje na obrazovke za tónov pesničky od Beyoncé Knowlesovej Crazy in Love a spoločnosť jej robí Dušan Cinkota. „V pracovnom nasadení s mojím obľúbeným kolegom, s veľkým parťákom a úžasným človekom,“ napísala Belohorcová k spoločnej fotografii, ktorú zverejnila na svojom Instagrame. „Beyoncé a Jay-Z,“ dodala.

Premiéra zábavnej relácie je plánované na nedeľu 7. marca 2021. Okrem Belohorcovej a Cinkotu osemčlennú zostavu súťažiacich doplnia dámy Eva „Evelyn“ Kramerová, Barbora Piešová a Kristína Madarová a páni Braňo Mosný, Martin Klinčúch a František „Fero Joke“ Košarišťan.

Zaujímavosťou je prítomnosť novej porotkyne, už spomenutej Lujzy Garajovej-Schramekovej, ktorá vystrieda v porotcovskom kresle Zuzanu Fialovú. Komičku si pritom diváci posledné roky spájali s moderovaním talentovej šou na obrazovkách konkurenčnej TV JOJ.

Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora...
Herečka zo seriálu Sestričky - Kristína...
+1Moderátorka a komička Eva "Evelyn" Kramerová v...
Hviezda seriálu Sestričky, herec Braňo Mosný v...
Herec zo seriálu Pán profesor - Martin Klinčúch...
+1Komik František Košarišťan alias Fero Joke v 6....

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #šou #Zuzana Belohorcová #Dušan Cinkota #Tvoja tvár znie povedome

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...