Tri podoby slávneho Dwayna Johnsona! Týchto hercov schválil, aby si ho zahrali

Svet ho dnes vníma ako jednu z najväčších filmových hviezd a mnohí si ho ešte pamätajú ako zúrivého zápasníka wrestlingu s prezývkou The Rock, ktorý si získal celosvetovú popularitu. Čo bolo predtým?

17.02.2021 01:00
debata
Herec Dwayne Johnson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Dwayne Johnson prišiel na premiéru filmu v obleku Dolce & Gabbana. Herec Dwayne Johnson na archívnom zábere.

Otázku o životnom osude najlepšie plateného herca planéty, Dwayna Johnsona, plánuje zodpovedať pripravovaný projekt pod názvom Young Rock. Biografický seriál vzniká v produkcii televíznej stanice NBC a samotný Johnson sa podujal na rolu výkonného producenta. Údajne by sa mal v príbehu aj objaviť, nie je však isté, či bude rozprávačom alebo iným spôsobom stvárni seba samého.

„Našli sme skutočne zábavný a kreatívny spôsob, ako ma fakt cool spôsobom zapojiť do šou do každej epizódy,“ komentoval Johnson pre médiá.

zväčšiť Kombinácia záberov televízie NBC, ktorá prináša... Foto: SITA/AP, AP Photo/Warner Bros. Pictures, John P. Johnson
TV Young Rock Kombinácia záberov televízie NBC, ktorá prináša životný príbeh herca a zápasníka Dwayna Johnsona známeho ako The Rock - zľava: herec Dwayne Rock osobne, herec Adrian Groulx ako 10-ročný Dwayne, Bradley Constant ako 15-ročný Dwayne a Uli Latukefu ako Dwayne vo veku 20.

Seriál, ktorého realizáciu ohlásili už v polovici januára, sa zameriava na obdobie ešte predtým, než sa z Johnsona stal The Rock – jedna z najväčších hviezd wrestlingu a neskôr akčná hviezda filmového plátna. Diváci tak uvidia herca v troch štádiách jeho života – ako nadšeného školáka, tínedžera, ktorý sa vrhol na posilňovanie a šport a mladého ašpirujúceho zápasníka. Jednotlivé charaktery a ich podoby už televízia NBC odtajnila. Detský herec Adrian Groulx si zahrá 10-ročného Dwayna, Bradley Constant bude jeho 15-ročnou podobou a herec Uli Latukefu stvárni herca a zápasníka vo 20 rokov.

Séria sa dotkne jeho začiatkov ako zápasníka, ale iba úplného začiatku jeho kariéry, keď účinkoval v takzvaných indie show za 40 dolárov za noc. Ako však napísal portál TVweb.com, z toho, ako to znie, nebol Johnsonov život o nič menej zaujímavý v rokoch predtým, ako sa z neho nakoniec stal The Rock.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #životopis #seriál #rola #Dwayne Johnson #herci #Young Rock

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...