Nie! Diváci sa s odchodom Magálovej z kuchárskej šou zmieriť nevedia! Jej nástupcovia musia zabrať

V nedeľu, po odvysielaní relácie Tajomstvo mojej kuchyne, sa začali ozývať diváci kuchárskej šou - Kamilu Magálovú chcú späť.

15.02.2021 14:30
Kamila Magálová Foto:
Herečka Kamila Magálová.
debata

7. februára sa fanúšikovia kuchárskej šou Tajomstvo mojej kuchyne rozlúčili s jej tvárou, Kamilou Magálovou. Herečku, ktorá bola s reláciou spätá od roku 2009, aj šéfkuchára Pavla Pospíšila, diváci priam milovali. Aj preto ich odchod Magálovej stále „bolí“.

V nedeľu, 14. februára, RTVS odvysielala už druhú časť relácie s novou dvojicou – so spevákom Robom Pappom a šéfkuchárom Gabom Kocákom. Reakcie na druhú epizódu sa začali na oficiálnej facebookovej stránke relácie okamžite množiť – diváci si svorne „pýtajú“ naspäť Kamilu Magálovú. „Chceme naspäť Kamilu“, „Relácii chýba duša“, „Pani Kamila bola super, nemám proti chlapcom nič, ale ona vedela všetko super, tak normálne, čo sa dá zvládnuť doma. Mne chýba.“ Reakcie na odvysielanú časť pribúdali v podobnom duchu.

Ako uviedla sama Magálová, odchod z relácie bol jej rozhodnutím. „Po úžasných 11 rokoch so svojím skvelým "parťákom“, Pavlom Pospíšilom, som sa rozhodla s ťažkým srdcom ukončiť svoje pôsobenie v tejto úspešnej relácii. Predovšetkým kvôli tomu, že Pavel pre svoj zdravotný stav už rok nemohol točiť a následne, keď prišla pandémia, nemohol lietať, keďže žije v Nemecku. Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť.“

Svojim nasledovníkom zaželala v relácii 7. februára veľa šťastia a so slzami v očiach povedala: „Život ide ďalej.“ Zároveň prisľúbila, že do obľúbeného programu Jednotky občas zavíta ako hosť.

V nedeľnej relácii sa Magálová s Pospíšilom k divákom vrátili, ale len receptom z archívu z roku 2015 – kedy spoločne pripravili zemiakovo-slaninkové mafinky. Návratom obľúbenej dvojice tvorcovia divákov určite potešili, ale podľa ich reakcií na oficiálnej stránke kuchárskej šou na Facebooku, to fanúšikom nestačilo.

Znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú v relácii... Foto: RTVS
Gabo Kocak Kamila Magalova a Robo Papp 4 Znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú v relácii RTVS Tajomstvo mojej kuchyne nahradili Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.

Po odvysielaní prvej šou bez Magálovej (7. februára) sme sa divákov v ankete na stránke pravda.sk pýtali, ako sa im nová dvojica relácie Tajomstvo mojej kuchyne páčila – takéto boli odpovede:

  • 45,8 % odpovedalo Nepáčili sa mi
  • 35,3 % odpovedalo Ešte sa musia zladiť
  • 19 % odpovedalo Boli skvelí

Po minulotýždňovej premiérovej časti s novou moderátorskou dvojicou zaznamenala relácia divácky pokles. Zatiaľ, čo 7. februára jej priemerná sledovanosť dosiahla hodnotu 293 000, 14. februára to bolo 232 000 divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Tajomstvo mojej kuchyne

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...