Krainová sa pred filmové kamery postavila ako 19-ročná! A hneď poplietla hlavu Vaculíkovi

Simona Krainová sa preslávila ako modelka, ale ku krásnej Češke sa dostali aj filmové úlohy. V ktorých sme ju od 90-tych rokov mohli vidieť?

20.02.2021 00:00
debata

V pamäti mnohých divákov zostala Krainová, ktorá 19. februára oslávila 48 rokov, vďaka filmom z deväťdesiatych rokov – Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu či zo série filmov Byl jednou jeden polda…

V roku 2015 sa postavila pred kamery v pomerne veľkej úlohe vo filme Vybíjená, ktorú nakrútil režisér Petr Nikolaev podľa rovnomennej knihy Michala Viewegha z roku 2005. Na pľace sa tak zišla s Michalom Suchánkom, Richardom Genzerom či Lukášom Vaculíkom.

Práve Vaculík bol jej partnerom vo filme Kamarád do deště II, ktorý vznikol v roku 1992 a ako režisér sa pod film podpísal Jaroslav Soukup. Krainová mala v čase nakrúcanie snímky 19 rokov a pred kamerami sa nepredviedla ako blondínka, ale ako brunetka. Ako barmanka a luxusná call girl poplietla hlavu jednému z hlavných hrdinov snímky, Lukášovi Vaculíkovi. Pre Krainovú išlo o vôbec prvú hereckú rolu.

Do divákmi obľúbenej série filmov o majorovi Maisnerovi (Ladislav Potměšil) – Byl jednou jeden polda – Krainová „nastúpila“ v roku 1995, následne sa do policajnej uniformy obliekla ešte v roku 1997 a v roku 1999. Krainová opäť pracovala pod vedením režiséra Soukupa.

Jej zatiaľ posledným filmom boli Dvojníci (2016), ktorý vznikol pod taktovkou režiséra Jiřího Chlumského, Krainová si v ňom zahrala rolu barmanky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Krainová #Vybíjená #Lukáš Vaculík

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...