To snáď nie! Ak ste fanúšikom Sexu v meste, táto správa vás rozladí

Pred kamerou pokračovania Sexu v meste sa zídu Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristine Davis (Charlotte), v rovnakých rolách, v akých hrali na prelome tisícročí.

21.02.2021 00:00
Chris Noth a  Sarah Jessica Parker Foto:
Chris Noth a Sarah Jessica Parker v Sexe v meste.
debata

Ako už spoločnosť HBO informovala, Samantha v podaní Kim Cattrallovej bude v hereckej zostave chýbať. To však nie je všetko.

Ako aktuálne informuje stránka Page Six, ani s účasťou „Pána Božského“, čiže herca Chrisa Notha, to nevyzerá ružovo. Na spomínanej stránke sa dokonca uvádza, že slávnu rolu si herec už nezopakuje. Je tak možné, že scenáristi ho budú musieť z nového života Carrie Bradshawej nemilosrdne vyčiarknuť. Ako informuje New York Post, dokonca aj seriálová Miranda možno príde o manžela – Stevea Bradyho, ktorého stvárňoval David Eigenberg (56). Hoci definitívne slová oboch hercov ešte napadli, fanúšikov Sexu v meste môže neúčasť týchto mužov v pokračovaní značne rozladiť.

Chris Noth (66) ako Pán Božský prežíval vzťah ako na hojdačke s hlavnou seriálovou predstaviteľkou, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) v rokoch 1998–2004, objavil sa aj vo filmoch Sex v meste a so svojou Carrie sa konečne postavil pred oltár.

Herec Chris Noth sa v roku 2012 oženil s mladou herečkou Tarou Wilsonovou (39) a tá mu pred rokom porodila dieťa. Takže ako 65-ročný sa herec stal opäť otcom, je to jeho druhé dieťa.

Kultový seriál o pôvabnej novinárke a jej troch kamarátkach sa počas šiestich sezón v rokoch 1998 až 2004 stal celosvetovým hitom a pozbieral desiatky cien. Príkladom môže byť sedem prestížnych cien Emmy a osem Zlatých glóbusov. V roku 2000 to bol Zlatý glóbus za herecký výkon pre Sarah Jessicu Parkerovú a za najlepší komediálny seriál. Po seriáli pre veľký úspech nasledovala aj dvojica filmov, ktoré však naopak od kritiky utŕžili poriadne tvrdé slová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Chris Noth

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...