Na roztrhanie... Garner je mamou na plný úväzok: Doma aj pred kamerami!

Síce nenakrúca produkciu na plátna kín, ale kto by ju vlastne potreboval. Jennifer Garnerovej sa darí v priestore streamovacích televízií. Mimoriadne.

22.02.2021 00:00
debata
Herečka Jennifer Garner na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Garner prišla v modeli Dolce & Gabbana. Herečka Jennifer Garner na archívnom zábere.

Exmanželka herca Bena Afflecka nakrúti už tretí celovečerný film, ktorý produkčne zastreší práve platforma Netflix. Rodinná komédia pod názvom Family Leave bude ďalším z filmov v žánri, ktorý sympatickej trojnásobnej mame zjavne pristane a producenti si ju s obľubou do neho vyberajú.

V produkcii sledovanej televíznej platformy pritom čoskoro nakrúti aj film The Adam Project, v ktorom sa po jej boku objaví niekoľko známych hereckých mien, medzi nimi napríklad kolegyňa Zoe Saldana či herci Mark Ruffalo a Ryan Reynolds.

Najbližšie však filmoví diváci uvidia niekdajšiu hviezdu seriálu Alias v rodinnej komédii Yes Day, ktorej premiéra je celosvetovo naplánovaná na 12. marca tohto roka a okrem Garnerovej si v nej zahrá aj herec Edgar Ramirez a niekoľko detských hercov.

Základný dej filmu sa točí o tom, že jedeň deň v roku sa rodičia zvyčajne rozdávajúci len príkazy a zákazy dohodnú so svojimi deťmi na „áno-dni“. Na všetko teda budú hovoriť áno a schvália aj ten najbláznivejší nápad, aby dokázali, že s nimi je zábava. To však so sebou prináša množstvo situácií, ktoré urobia vrásky (no napokon aj kopu radosti) nielen mame a otcovi v podaní spomenutých hercov, ale aj celému okoliu a napokon aj deťom samotným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #nakrúcanie #Jennifer Garner #rola #netflix

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...