O tohto fešáka sa v roku 2000 delila Aniston s Parkerovou! Očaril by ich aj dnes? Pozrite naňho

Meno herca Eddieho Cahilla (43) síce v Hollywoode nepatrí medzi najznámejšie, ale...

23.02.2021 00:00
debata

Ak ste však boli fanúšikmi seriálov Sex v meste a Priatelia, na jeho peknú tvár si určite spomeniete. Pred kamerami totiž očaril Jennifer Anistonovú ako Rachel Greenovú v Priateľoch, aj Sarah Jessicu Parkerovú ako Carrie Bradshaw v Sexe v meste – obe v tom istom roku.

Eddie Cahill v roku 2001. Foto: SHUTTERSTOCK
Eddie Cahill Eddie Cahill v roku 2001.

Ako mladík menom Sean zaujal Carrie nielen svojím chlapčenským šarmom, ale aj iným spôsobom života. Bol od nej výrazne mladší a to z neho robilo v jej očiach bláznivého partnera pripraveného na všetko. Keď však Carrie oznámil, že je bisexuál, tak to nezvládla a zo vzťahu vycúvala. V Sexe v meste si Eddie Cahill zahral v roku 2000 a išlo o jeho vôbec prvú seriálovú rolu. Mal vtedy 22 rokov.

V tom istom roku sa objavil aj v slávnych Priateľoch, kde už dostal o čosi väčší priestor ako Tag Jones, sexi asistent Rachel Greenovej. Po siedmich epizódach však zo seriálu odišiel, keďže jeho vzťah s Rachel sa rozpadol. Dôvod? Bol pre ňu nezrelý a pre vážny vzťah "nepoužiteľný. Aniston bola od Eddieho Cahilla v čase nakrúcania staršia o takmer 10 rokov, podobný vekový rozdiel im dopriali aj tvorcovia v scenári Priateľov.

Dnes 43-ročný Cahill má na svojom hereckom konte iba 20 seriálových či filmových rolí, väčšiu filmovú rolu si zahral v roku 2004 v snímke Hokejový zázrak. V roku 2019 sme ho mohli vidieť v seriáli Policajtky z L.A. Výraznú rolu získal v seriáli Kriminálka New York. V roku 2009 sa oženil, je otcom jedného potomka.

43-ročný herec Eddie  Cahill. Foto: SHUTTERSTOCK
Eddie Cahill 43-ročný herec Eddie Cahill.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...