Ex-milenka majiteľa Playboy v podaní austrálskej krásky: Bude to temný príbeh!

Jej tvár nie je neznáma ani slovenskému čitateľovi. Kedysi patrila Holly Madison do zostavy trojice "anjelikov", s ktorými sa na verejnosti ukazoval Hugh Hefner, majiteľ impéria Playboy.

23.02.2021 00:00
debata
Austrálska herečka Samara Weaving na zábere z... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
90th Academy Awards - Arrivals Austrálska herečka Samara Weaving na zábere z roku 2018.

Ešte v roku 2015 vydala bývalá playmate knihu spomienok, ktorá nechala čitateľov nazrieť do zákulisia sveta šteklivého magazínu pre pánov. A odhalenia to neboli len príjemné. Škandalózny materiál z knihy Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny však razom vzbudil pozornosť scenáristov. Dnes už je jasné, že sa dočká aj televízneho spracovania.

Podľa portálu New York Post už štúdiá Sony Pictures Television, ktoré projekt zastrešili, vybrali aj predstaviteľku hlavnej úlohy. Rolu Madisonovej získala herečka Samara Weaving, známa napríklad z úspešného komediálneho hororu Nevesta na zabitie.

Dvadsaťosemročnú austrálsku rodáčku, ktorá so svojou krásou kedysi štartovala kariéru aj v modelingu, čakajú pravdepodobne mnohé odvážne a šteklivé scény či odhalenia pred kamerou. Nie však iba tie. Podľa memoárov niekdajšej priateľky Hugha Hefnera budú v centre príbehu aj mnohé „zničujúce príbehy žien, ktoré snívajúc o veľkej kariére a slávy vstúpili do sveta mašinérie Playboy a boli týmto kolosom manipulované, ovládané a zneužívané“.

zväčšiť Zľava: Holly Madison, majiteľ impéria Playboy... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
YE Celeb Wacky Tacky Zľava: Holly Madison, majiteľ impéria Playboy Hugh Hefner a Bridget Marquardt, s Kendrou Wilkinsonovou. Záber z roku 2008.

Ako však upozorňuje stránka New York Post, nie všetci stoja za bývalou playmate. Napríklad aj jej bývalá „kamarátka“ Kendra Wilkinson – jedna z tria mileniek, ktorými sa na verejnosti obklopoval Hugh Hefner, sa postavila pred časom proti nej. „Takže teraz je Holly na obálke časopisu People a rozpráva o tom, v akom strachu žila v Playboy rezidencii? Poviem vám, že žiaden strach nemala s vtákom v sebe, keď dostala za to zaplatené,“ napísala kedysi Wilkinson na Twitteri a neskôr tento odkaz zmazala.

Bývalé kolegyne, ktoré si dokonca spoločne s treťou dámou zostavy, Bridget Marquardtovou, zapózovali v roku 2008 na spoločnej titulnej strane magazínu Playboy, sa zjavne nerozišli v najväčšej láske. Je však pravdepodobné, že v televíznom projekte by sa mala objaviť aj postavy oboch dám a, samozrejme, Hugha Hefnera. Nie je zatiaľ jasné, kto ich stvárni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #seriál #memoáre #Holly Madison #Samara Weaving

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...