Dvojica z komédie Cez noc tridsiatničkou opäť spolu! Čo s nimi urobilo 17 rokov?

V roku 2004 sa k divákom dostala komédia Cez noc tridsiatničkou, v ktorej sa pred kamerami stretla Jennifer Garner (48) a Mark Ruffalo (53) ako Jenna Rink a Matt Flamhaff.

26.02.2021 00:00
garner Foto:
MARK RUFFALO a JENNIFER GARNER v komédii Cez noc tridsiatničkou (2004).
debata

Dvojicu spojila práca po 17-tich rokoch opäť, herečka na to upozornila aj svojich fanúšikov na Instagrame. Garner k fotografii napísala stručné: „Moje želania sa naplnili. Skvelý deň s mojím starým parťákom.“

Herci sa stali súčasťou nového projektu s názvom The Adam Project, ktorý aktuálne vzniká pod hlavičkou Netflixu v kanadskom Vancouveri. Sci-fi film prinesie hviezdne obsadenie, okrem spomínanej dvojice sa totiž pred kamery novinky postavili aj Ryan Reynolds či Zoe Saldana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Romantická komédia Cez noc tridsiatničkou bola o naplnenom želaní 13-ročnej Jenny Rinkovej. S pomocou čarovného prášku sa prenesie zo svojej neznesiteľnej prítomnosti do úžasnej budúcnosti. Cez noc sa stane očarujúcou tridsiatničkou so všetkým, čo si kedy želala, ale s výnimkou svojho najlepšieho kamaráta Matta (Mark Ruffalo). Navonok dospelá žena však musí pomôcť mladému dievčaťu vo svojom vnútri a takisto nájsť skutočnú lásku, ktorú tak nečakane opustila…

Tehotná Jennifer Garner počas Emmy Awards v... Foto: SITA/AP, KEVORK DJANSEZIAN
garner Tehotná Jennifer Garner počas Emmy Awards v roku 2005.

Romantický film si pred 17-timi rokmi získal srdcia mnohých divákov. Na nakrúcanie radi spomínajú aj jeho hlavní predstavitelia, ktorí si chvíle pred kamerou užívali ako skvelí priatelia.

Mark Ruffalo a jeho tehotná manželka  Sunrise... Foto: SITA/AP, DANNY MOLOSHOK
Mark Ruffalo Mark Ruffalo a jeho tehotná manželka Sunrise Coigney v roku 2005.

Obaja herci v tom čase prežívali šťastné okamihy v súkromí po boku svojich partnerov – Garner sa v roku 2005 pýšila na červených kobercoch tehotenským bruškom, práve v tomto ruku prišla na svet jej prvá dcéra Violet, ktorej otcom je Ben Affleck. Na potomka sa v tom istom období tešil aj Ruffalo, ktorého manželka, Sunrise Coigney, priviedla v roku 2005 na svet ich druhú dcérku.

Herec Mark Ruffalo a Jennifer Garner v roku 2020. Foto: SITA/AP
garner koláž Herec Mark Ruffalo a Jennifer Garner v roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Mark Ruffalo

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...