Belohorcová oslávila 45! Erotické Láskanie, sexy fotky aj život v Miami - aha, čo stihla

Už o pár dní čaká slovenskú moderátorku Zuzanu Belohorcovú veľký televízny návrat v šou Tvoja tvár znie povedome. Blondínka ho už absolvuje ako "poljubilantka".

25.02.2021 12:00
debata (15)
Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová v 6.... Foto: TV Markíza
zuzana belohorcová, tvoja tvár znie povedome, Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

Rodáčka zo Žiliny sa narodila 24. februára 1976 a v stredu tak oslávila svoje 45. narodeniny. Hoci normálne by sa jej oslava odohrávala v spoločnosti manžela Vlastu Hájka a dvoch detí, pracovné povinnosti to zmenili. Ratolesti posielali bozky a gratulácie Zuzane online zo španielskej Marbelly, kam sa rodina Hájka a Belohorcovej pred časom presídlila zo slnečného Miami.

Zuzana Belohorcová na zábere z roku 2004.
Rok 2005: Moderátorka Zuzana Belohorcová na...
+9Rok 2005: Moderátorka Zuzana Belohorcová...

V Amerike sa blondínka venovala vlastným aktivitám, ale robila tiež manželovi účtovníctvo a starala sa o domácnosť. Príležitostne si potom odskočili do Česka či na Slovensku, kde sa zúčastnili na niektorých spoločenských podujatiach.

Zuzana Belohorcová však pred vrhnutím sa do rodinného života patrila medzi najznámejšie celebritné osobnosti. Začala ako programová hlásateľka, neskôr z nej bola moderátorka Počasia. Zlom v kariére však priniesla až erotická relácia Láskanie na obrazovkách TV Markíza, po ktorej nasledovalo aj moderovanie jej českého ekvivalentu – televízneho programu Peříčko (TV Nova). V roku 2005 sa tiež predstavila ako moderátorka programu Big Brother, opäť na obrazovkách Markízy.

Rok 2008: Moderátorka Zuzana Belohorcová a jej... Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Rok 2008: Moderátorka Zuzana Belohorcová Rok 2008: Moderátorka Zuzana Belohorcová a jej dnes už manžel Vlasta Hájek.

Vzťah s českým podnikateľom Vlastom Hájkom ju nakoniec priviedol za veľkú mláku, kam sa zamilovaná dvojica presídlila. V roku 2010 sa partnerom narodila dcéra Salma a o tri roky syn Nevio. Hájek si Belohorcovú vzal v roku 2012.

Už od 7. marca sa slovenská moderátorka a celebrita objaví v zábavnej šou, kde bude spoločne so sedmičkou celebritných kolegov súťažiť v imitovaní známych hudobných hviezd a čísel či videoklipov.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #erotika #Zuzana Belohorcová #moderátorka #Tvoja tvár znie povedome

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...