Pocisková po zisku OTO: Nepatrím Markíze, nemala som dilemu prísť

Veľké prekvapenie prinieslo vyhlásenie cien OTO 2011 v speváckych kategóriách. Namiesto ostrieľaných interpretiek s niekoľkými albumami v diskografii zabodovala Nela Pocisková.

10.03.2012 01:10
Nela Pocisková Foto: ,
Nela Pocisková zvíťazila v ankete OTO 2011 v speváckej kategórii.
debata

Muzikálová speváčka netajila prekvapenie a šok, keď jej meno oznámili počas piatkového vyhlasovacieho večera. Neskôr pre Pravda.sk uviedla, že naozaj nič nepredstierala.

„Možno mi nebudete veriť, ale nehrala som vôbec nič. Od pätnástich robím muzikály a vždy som vnímala, že ľudia berú speváčky najmä vďaka tomu, čo sa hrá v rádiách a nie pre to, čo sa hrá v divadlách,“ uviedla pre Pravda.sk Pocisková.„Vôbec neviem, či už je ten správny čas, aby som takúto cenu dostala. Ale som absolútne šťastná. Mám úžasné pocity,“ dodala.

Mnohí diváci vnímajú mladú speváčku ako jednu z hrdiniek seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Na obrazovke iiných televízii ako TV Markíza sa vyskytuje naozaj veľmi sporadicky. Napriek tomu však Pocisková neriešila dilemu, či prísť na vyhlasovací večer, hoci stáli zamestnanci televízie zo Záhorskej Bystrice podujatie ignorovali.

„OTO nie je odovzdávaním cien pre tváre Markízy, je to odovzdávanie hlasov divákov. Nebola som tu za žiadnu televíziu. Prišla som za Nelu Pociskovú. Navyše ma zavolali vystupovať a ja som jednoducho ponuku prijala bez problémov,“ uviedla speváčka a herečka. „Dilemu som absolútne žiadnu nemala, nie som s Markízou viazaná žiadnou exkluzívnou zmluvou,“ zdôraznila ešte.

Fitneska Zora Czoborová dorazila na slávnostné...
Róbert Beňo vzal na OTO 2011 aj svoju tehotnú...
+40Moderátorka Erika Barkolová so svojím mužským...
debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...