Keď nájomného vraha začne prenasledovať svedomie... Pitta v tejto úlohe nahradí!

Herec Brad Pitt sa už niekoľko rokov spájal s projektom The Killer, záujem o ktorý prejavil ešte v roku 2007 režisér David Fincher. Prešli dlhé roky a látka sa konečne dočká realizácia. No bez hollywoodskeho držiteľa Oscara.

28.02.2021 00:00
debata
Herec Brad Pitt. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Brad Pitt Herec Brad Pitt.

Film The Killer nakrúti americký režisér David Fincher v produkcii televíznej platformy Netflix, pre ktorú nedávno vznikol aj jeho čiernobiely film Mank – zobrazujúci príbeh vzniku slávneho filmu Občan Kane od Orsona Wellesa.

Ako informoval portál The Hollywood Reporter, nakrúcať by sa malo začať už v najbližších týždňoch, pričom premiéry sa diváci dočkajú koncom tohto, alebo začiatkom budúceho roka. Príbeh nájomného vraha, ktorý sa začne psychicky rúcať, lebo sa v ňom začne ozývať jeho svedomie, mal dať ďalšiu veľkú hereckú príležitosť Bradovi Pittovi.

Herec Michael Fassbender na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Michael Fassbender Herec Michael Fassbender na archívnom zábere.

S ním režisér Fincher spolupracoval už na hite Sedem a tiež filme Podivuhodný prípad Benjamina Buttona. Napokon sa však exmanžel herečky Angeliny Jolieovej v hlavnej úlohe neobjaví. Pravdepodobne aj preto, že postava si žiada o niečo mladšieho herca. Rolu získal nemecký herec Michael Fassbender.

Ten sa s Pittom pozná zase z filmu Nehanební bastardi, ktorý režíroval kedysi Quentin Tarantino. Či práve Pitt odporučil 43-ročného Fassbendera do očakávanej novinky, nie je jasné. Jeho herecký talent je však nespochybniteľný a mnohí filmoví fanúšikovia očakávajú, že úlohe nájomného vraha vdýchne svojím nadaním skutočne pozoruhodnú tvár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #film #rola #Michael Fassbender #David Fincher #náhradník

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...