Za glóbusy ďakovali priamo z Prahy! Anderson aj Pike ako dokonalé divy, pozrite sa

Živé vstupy hviezd do nedeľňajšieho vyhlásenia cien Zlatý glóbus sa odohrávali nielen z amerického kontinentu, ale aj toho európskeho. Pre mnoho nominovaných a ocenených to znamenalo absolvovať tieto chvíle uprostred noci či nadránom.

01.03.2021 11:19
debata
Herečka Gillian Anderson na zábere z pražského... Foto: Andreas Ortner
gillian Herečka Gillian Anderson na zábere z pražského hotela v kreácii Christian Dior.

Platilo to aj pre ocenené herečky Gillian Andersonovú a Rosamund Pikeovú. Prvá získala Zlatý glóbus za stvárnenie Margaret Thatcherovej v seriáli Koruna, druhú ocenili za výkon v čiernej komédii Ako v bavlnke. Obe pritom prevzali cenu z Prahy.

Herečka Gillian Anderson preberala Zlatý glóbus nad ránom, sama v hotelovej izbe a sledovala, ako nad Prahou vychádza slnko, napísal server Vulture. Napriek tomu sa pre videohovor cez Zoom objavila v plnej paráde vo večerných šatách Christian Dior Haute Couture bez rukávov so vzorom lebky v kombinácii čierno-olivových odtieňov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosamund Pike (@mspike)

V pražskom hoteli Mandarin Oriental zase vznikli zábery ocenenej Rosamund Pikeovej, ktorej večerný look bol neprehliadnuteľný vďaka výraznej tylovej kreácii od Molly Goddardovej. Herečka šaty v červenej farbe na hrubších ramienkach doplnila masívnymi šnurovacími čižmami a z hotela sa potom rozprávala aj so zástupcami tlače, ktorí jej posielala otázky na stránke HFPA (Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov).

Gillian Anderson do Českej republiky priletela kvôli úlohe vo filme z druhej svetovej vojny. Snímka White Bird: A Wonder Story, kde české prostredie predstavuje Francúzsko, režíruje hollywoodsky režisér Marc Forster, ktorý je podpísaný napríklad pod bondovkou Quantum of Solace. Zahraniční filmári môžu do Česka aj v súčasnej pandemickej situácii jazdiť za prísnych podmienok natáčať.

Rosamund Pike v Česku nakrúca už od roku 2019 seriál The Wheel of Time. Nakrúcanie bolo viackrát prerušené, ale herečka aj s celou rodinou v krajine zotrvala. Nedávno sa prihovorila v živom vstupe moderátorovi Jimmymu Kimmelovi a porozprávala mu aj príhodu o opitej rozlúčke so slobodou, ktorú zažila v Českom Krumlove.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Rosamund Pike #online #Gillian Anderson #Zlatý glóbus

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....