Ako vyzeral Voštinár či Hriadelová v čase, keď štartovala JOJ-ka? A spoznali by ste Hudáka?

Ľuboša Sarnovského, Lenku Čvirikovú Hriadelovú, Vlada Voštinára a Michala Hudáka diváci televízie JOJ vídajú na obrazovke už 19 rokov.

05.03.2021 10:00
Vlado Voštinár Foto:
Vlado Voštinár v roku 2006 - ako moderátor Inkognita.
debata (3)

Televízia JOJ začala na Slovensku vysielať 2. marca 2002. Pri príležitosti 19. narodenín na svojom Instagrame zverejnila koláž fotografií štyroch stálic, ktoré sú jej súčasťou od samého začiatku. Ide o Ľuboša Sarnovského, Lenku Čvirikovú Hriadelovú, Vlada Voštinára a Michala Hudáka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Koláž ponúka pohľad na tváre štyroch moderátorov JOJ-ky – na ich podobu spred 19-tich rokov a na tú súčasnú. Čas beží neúprosne a dve desaťročia sú dlhá doba – preto podaktorých pohľad na joj-kárske stálice môže prekvapiť či aj pobaviť.

Do očí bezpochyby udrú najmä účesy známych tvárí – z Lenky Čvirikovej Hriadelovej sa za roky pôsobenia v televízii stala z brunetky blondínka, výrazné kučery Vlada Voštinára nahradil kratší zostrih a zrejme najvýraznejšou zmenou prešiel Michal Hudák, ktorý ako začiatočník v JOJ-ke nosil takisto bujné vlasy sčesané do tváre. V tomto smere sa svojho účesu už roky drží moderátor Ľuboš Sarnovský.

No svoje začiatky v obľúbenom Inkognite si pred rokom pre TV Pravda zaspomínal jej moderátor. Zábavná šou sa k divákom dostala v roku 2003. „Do relácie som išiel ako neskúsený a neznámy moderátor, mal som obrovskú trému,“ opísal Vlado Voštinár a dodal: „Dokonca mi producent po čase povedal, že on sám si nebol istý, či je to projekt pre mňa.“ V jeho „náplni práce“ bolo totiž v relácii ukočírovať top herecké hviezdy Slovenska – Zdenu Studenkovú, Emila Horvátha, Magdu Pavelekovú či Maroša Kramára. Ako si na svoje začiatky Voštinár spomína? Pozrite si vo videu pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Vlado Voštinár

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....