Darček, ktorý dostal Gáborík od Hantuchovej, nevydržal dlho! Skončil...

V talkšou RTVS s názvom Boris & Brambor sa už stali hosťami Borisa Valábika a Mariána Gáboríka mnohé slovenské osobnosti.

05.03.2021 13:00
Daniela Hantuchová Foto:
Tenistka Daniela Hantuchová.
debata (3)

Pred časom sa u nich nechal na hokej nahovoriť profesor Vladimír Krčméry, na nepríjemnú facku od kolegu Ľubomíra Pauloviča si zasa spomenul herec Marián Miezga. Aktuálne dvojica vyspovedala bývalú tenistku Danielu Hantuchovú, ktorá ukončila kariéru v roku 2017. Počas rozhovoru prišiel rad aj na jej darček, ktorý dala Gáboríkovi. Išlo o tenisovú raketu.

„Raketa už neexistuje, spadla mi o stenu,“ opísal s úsmevom Marián Gáborík. „Takto si ty vážiš darček od Daniely Hantuchovej,“ spýtal sa ho šokovaný Valábik. Ako Gáborík priznal, individuálny šport nie je preňho a vždy ho pri ňom chytia „nervy“.

Ako odznelo pred kamerami, dvojica Gáborík -Hantuchová si pár razy zahrala aj tenis „Tak ja som lietal po ihrisku ako špinavé ‚prádlo‘, jazyk som mal až na zemi,“ priznal známy hokejista a usmiata Hantuchová dodala: „A to bol len taký základný tenisový tréning.“

Celú talkšou Boris & Brambor, v ktorej sa ako hosť objaví Daniela Hantuchová, si diváci môžu pozrieť v piatok večer na Jednotke.

Video
RTVS

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Boris & Brambor

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....