Kto z koho? Dve nevesty a jeden ženích! V šou Svadba na prvý pohľad bude horúco

Experti z oblasti psychológie a genetiky opäť hľadali ideálnych partnerov pre nezadaných, ktorí sa po prvý raz uvidia až na vlastnej svadbe.

05.03.2021 15:00
michal Foto:
Michal zo šou Svadba na prvý pohľad.
debata

Aj do druhej série šou Svadba na prvý pohľad sa prihlásili stovky single mužov a žien túžiacich po láske. Prešli množstvom psychologických testov, pohovorov, testami DNA, pachovým testom a testom atraktivity. Pokým v predošlej sérii dali experti dokopy tri páry, v aktuálnej to bude o jeden viac. Pred oltárom sa tak stretnú až ôsmi nezadaní, ktorí svoj osud vložili do rúk odborníkov tohto experimentu a neváhajú sa so svojou polovičkou zoznámiť až na vlastnej svadbe.

Diana zo šou Svadba na prvý pohľad. Foto: Markíza
Diana Diana zo šou Svadba na prvý pohľad.

Prvým mužom pred oltárom bude 38-ročný Michal z Košíc. Odborníci zo šou v zložení – genetička, psychológ a matchmakerka riešili v tomto prípade veľkú dilemu – pre Michala totiž pripadali do úvahy hneď dve nevesty. Jednou z nich je 26-ročná Lenka z Námestova, ktorá sa pripravuje na kariéru profesionálnej vojačky. Druhou kandidátkou pre Michala je 30-ročná Diana z Košíc, ktorá skúsenosti s dlhotrvajúcim vzťahom doposiaľ nemala.

Lenka zo šou Svadba na prvý pohľad. Foto: Markíza
Lenka1 Lenka zo šou Svadba na prvý pohľad.

Ktorá z týchto dvoch žien sa nakoniec prejde svadobnou uličkou? Aj to sa dozviete v piatok večer na Markíze v šou Svadba na prvý pohľad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Svadba na prvý pohľad

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...