Prvá foto Lady Gaga ako čiernej vdovy Gucciovej! A jej 'manžela' ani nespoznáte

Už niekoľko týždňov prebieha nakrúcanie nového filmu v Ríme, v ktorom jednu z hlavných úloh stvárni speváčka Lady Gaga. Hudobná ikona sa podujala na stvárnenie Patrizie Reggianiovej, ktorá nechala zabiť svojho manžela Maurizia Gucciho.

10.03.2021 15:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Už pred pár dňami objektívy paparazzov zachytili speváčku vo „večnom meste“, keď kráčala do hotela. Jasné bolo, že jej blond hriva zmenila farbu a je z nej hnedovláska. Práve kvôli nakrúcaniu. Teraz speváčka zverejnila prvú fotografiu z projektu na svojom Instagrame. A mnohým vyrazila dych. Spoločne s kolegom Adamom Driverom.

„Signore e Signora Gucci,“ napísala speváčka k fotografii, čo v preklade znamená Pán a Pani Gucciovci. Gaga je oblečená celá v čiernom a s bielou kožušinovou čiapkou na hlave, jej kolega Adam Driver má na sebe časť lyžiarskej kombinézy a pletený sveter.

Aj Driver, ktorého diváci môžu poznať zo seriálu Girls, ale tiež nových filmov zo série Star Wars, púta pozornosť zmenou imidžu. K tej mu dopomohli výrazné retro okuliare s veľkými rámami a tiež mierne maskovanie a protetika, o ktorú sa postarali maskéri.

Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma. Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
593253876 Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma.

Maurizio Gucci, vnuk zakladateľa slávnej módnej značky Gucci, prišiel o život na schodoch pred budovou jeho kancelárie v roku 1995. Podozrenie padlo na jeho manželku Patriziu Reggianiovú a neskôr ho aj vyšetrovanie preukázalo.

Reggiani si objednala manželovu vraždu a za to ju zatkli o dva roky neskôr a v roku 1998 poslali do väzenia na 29 rokov. Trest jej súd neskôr skrátil a v roku 2016 ju z väzby prepustili. Dnes 72-ročná Patrizia žije mimo dohľadu médií, pravdepodobne u jednej zo svojich dcér. Vo filme, ktorý režíruje Ridley Scott, sa objaví napríklad aj Robert De Niro, Jared Leto či Al Pacino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #príbeh #vražda #Instagram #Gucci #filmovanie #Adam Driver

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....