Nóri točia Tri oriešky pre Popolušku! Takto vyzerá 'ich' Šafránková a Trávniček!

V nórskom Lillehameri sa natáča nová verzia rozprávky Tri oriešky pre Popolušku.

11.03.2021 13:00
debata (17)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cengiz Al (@cengizal)

Pôvodná snímka z roku 1973, ktorá vznikla v československej a východonemeckej koprodukcii, sa v Česku, Nemecku i Nórsku stala kultovou klasikou s početnou obcou fanúšikov.

V chystanom remake stvárni úlohu Popolušky nórska popová speváčka Astrid S. Kulisy deja bude tvoriť skanzen Maihaugen v Lillehammeri, v ktorom sa nachádza zhruba 200 historických budov, uviedla agentúra DPA. O réžiu sa postará nórska herečka a režisérka Cecilie Mosli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Astrid_S (@astridsofficial)

Tri oriešky pre Popolušku sú adaptáciou rozprávky bratov Grimmovcov. Astrid S, vlastným menom Astrid Smeplassová, si myslí, že postava Popolušky predstavuje odvážny a „cool“ vzor pre mladé dievčatá.

Princa, ktorého v pôvodnej verzii hral herec Pavel Trávniček, stvárni herec Cengiz Al. Ten má v porovnaní s Astrid S. už viac skúseností a na konte niekoľko televíznych úspechov v Nórsku. Obaja protagonisti už zverejnili prvé zábery z nakrúcania na svojich Instagramoch, diváci si tak môžu porovnať originál s novými verziami postáv.

zväčšiť Herečka Libuše Šafránková a herec Pavel... Foto: TV Markíza
Tri orisky pro Popelku - foto Herečka Libuše Šafránková a herec Pavel Trávniček v kultovej rozprávke Tri oriešky pre Popolušku z roku 1973.

„Človek sleduje jej cestu, na ktorej ju utláča macocha, zažíva mobbing,“ povedala herečka a speváčka nórskemu rozhlasu NRK. „Postupne nadobúda sebavedomie a stavia sa na odpor. Rýchlo jazdí na koni a loví, hoci je dievča,“ dodala.

Nórska premiéra filmu sa pripravuje na november.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #remake #Tri oriešky pre Popolušku #Libuše Šafránková #Astrid S.

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...