Valábika zaskočila suma, za akú sa dá prejsť Dakar! To si nevieš vybrať lepšiu dovolenku, podpichol Svitka

Slovenský motocyklista Štefan Svitko pobavil Gáboríka a Valábika aj príhodou o českých mechanikoch na Dakare.

12.03.2021 15:00
Boris Valábik Foto:
Boris Valábik na obrazovke RTVS.
debata

V talkšou Boris & Brambor sa striedajú zaujímaví hostia zo sveta športu, kultúry, ale aj iných oblastí. Pred kamerami už Boris Valábik a Marián Gáborík vyspovedali profesora Vladimíra Krčméryho, herca Mariána Miezgu či bývalú tenistku Danielu Hantuchovú. Aktuálne k nim dorazil slovenský motocyklista Štefan Svitko, ktorý porozprával aj o Rely Dakar.

Valábika napríklad zaujímalo, za akú sumu sa dá Dakar prejsť. „S 5-členným tímom sa Dakar dá prejsť za 150 000 až 250 000 eur. Suma sa odvíja aj podľa toho, či je človek ochotný spať v stane, čo som robil prvých päť rokov,“ opísal Svitko, na čo Valábik s úsmevom zareagoval: „To si nevieš vybrať lepšiu dovolenku za 150 000? Mohol by si si zvoliť inú destináciu.“ Na poznámku Svitko, rodák z Oravy, odpovedal: „Tak, na Orave to mám podstatne lacnejšie.“ (pozrite si video)

Video
Zdroj: RTVS

Ako ďalej Svitko povedal, cena za Dakar sa odvíja aj od veľkosti podporného tímu pre pretekára. On má vo svojom tíme jedného mechanika, čo je občas, podľa jeho slov, aj výhodou. Sympatický športovec opísal príhodu s českým pretekárom, ktorý mal v tíme dvoch mechanikov. „Tak tí sa mu mali postarať o motorku a aj to urobili. Jeden mu olej vypustil a ten druhú mal olej do motorky doliať, ale neurobil to. Takže, zlaté české ručičky,“ dodal so smiechom Štefan Svitko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Štefan Svitko #Rely Dakar

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...