Ste fanúšikmi šou Tajomstvo mojej kuchyne? Magálová a Pospíšil opäť spolu pred kamerami

Hoci obľúbená kuchárska šou RTVS má od 7. februára nových moderátorov, diváci na predošlú zostavu stále nezabúdajú.

16.03.2021 12:00
debata (5)

Niet sa čomu čudovať – herečka Kamila Magálová a šéfkuchár Pavel Pospíšil boli jej súčasťou dlhých 11 rokov. K divákom sa však pravidelne v šou vracajú aspoň prostredníctvom archívnych záberov.

Herečka Kamila Magálová a šéfkuchár Pavel... Foto: RTVS
magálová kamila, lasica, vacvalová Herečka Kamila Magálová a šéfkuchár Pavel Pospíšil ako hostia v šou Zlaté časy. K divákom sa dostane vo štvrtok 18. marca.

Všetkým fanúšikom však už o pár dní urobí dvojica určite radosť. Magálová aj Pospíšil prijali pozvanie do šou Zlaté časy, v ktorej dvojici v zložení Elena Vacvalová a Milan Lasica porozprávali nielen o dôvode odchodu zo spomínanej šou, ale schuti sa zasmiali pri spomienkach na niektoré okamihy pred kamerou relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

Video
Zdroj: RTVS

Magálová sa v úvode relácie Zlaté časy vrátila aj k dôvodu odchodu z obľúbenej relácie. „Boli sme dvojica, ktorá si naozaj sadla. Mali sme podobný zmysel pre humor, boli sme rovnaká krvná skupina. Pavla však zmohli vážne zdravotné problémy, z ktorých sa napokon báječne vystrábil, následne však prišla pandémia. A ja som rok a pol robila reláciu bez neho. Hlavným dôvodom môjho odchodu bol teda fakt, že ma to bez neho už tak netešilo,“ opísala Magálová.

Následne sa k zostave v štúdiu pripojil aj Pospíšil a obaja si zaspomínali na niekoľko príhod, ktoré počas dlhých rokov nakrúcania „vyskočili“ pri ich spoločnej práci. Pospíšil opísal príhodu s bratislavskými rožkami. „Pani prišla do relácie z ďaleka, až od Košíc. A bola ku mne pomerne drzá,“ začal opisovať s úsmevom šéfkuchár. „Upiekla bratislavské rožky plné maku, ktoré mám naozaj veľmi rád. Keď ich vytiahla z rúry, tak som do jedného schuti zahryzol,“ priblížil Pospíšil. Vtom sa z réžie ozval podráždený hlas režisérky: „To sa musíš tváriť ako kyslá uhorka?“ Na čo Pospíšil režisérke odpovedal: „Tak si ich poď ochutnať ty.“ Pani, ktorá ich piekla, totiž namiesto cukru omylom použila soľ. Keďže už nebol čas na opätovné pečenie, Pospíšil, šéfkuchár s Michelinovskou hviezdou, musel kvôli oprave záberu s chuťou zahryznúť do slaného bratislavského rožka a tváriť sa nadmieru spokojne.

Od 7. februára sa pred kamerami šou Tajomstvo mojej kuchyne objavuje nová dvojica – spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák, ktorý pôsobil v mnohých michelinských reštauráciách po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Tajomstvo mojej kuchyne #Pavel Pospíšil

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...