Cibulková bude na RTVS diskutovať o dovolenke v exotike! Čo povie epidemiologičke?

Nové nariadenie slovenskej vlády prinieslo zákaz ciest do zahraničia za účelom rekreácie. S ním by teda malo odzvoniť všetkým cestovateľom, bežným Slovákom, ale aj mnohým celebritám, ktoré sa počas uplynulých mesiacov za hranice vybrali.

18.03.2021 11:29
debata (72)
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová... Foto: RTVS
Veronika Cifrova Ostrihonova Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová (vpravo) a komička Simona Salátová.

Medzi nimi bola aj slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá si zlizla na sociálnych sieťach azda najväčšiu kritiku od internetových užívateľov. Pochopiteľne, asi aj preto, že len pár týždňov pred svojím odletom mala na krku škandál s predčasným zaočkovaním. Z jej vysvetlenia a slov „nechala som sa voviesť do omylu“ vzniklo aj niekoľko mimoriadne humorných a zošmiešňujúcich odkazov na internete.

Cibulková sa však zjavne nebojí diskusie (teda aspoň tej televíznej, na Instagrame si komentovanie pri väčšine odkazov preventívne vypla) a prípadne sa aj postaviť čelom kritike. Prijala totiž pozvanie do novej relácie RTVS Silná zostava, v ktorej by mala diskutovať s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a jej kolegyňou, komičkou Simonou Salátovou o cestovaní do zahraničia. Ako uviedol portál Omediach.com, pôvodná téma relácia sa týkala témy Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Keďže diskusná relácia sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie bude vysielať naživo, tvorkyne zjavne budú musieť trošku upraviť koncept aj tému. Po novom už totiž cestovanie za účelom dovolenky nebude možné a tak paradox prísnych pravidiel prechádzania z okresu do okresu v kontraste s možnosťou cestovať do zahraničia prestane byť (aspoň na čas) aktuálny).

Zostava hostí však zostáva platná, informovala o tom RTVS aj na svojej oficiálnej stránke. Spoločne s duom moderátoriek a bývalou profesionálnou tenistkou sa na diskusii zúčastní aj epidemiologička Alexandra Bražinová a politologička Aneta Világi.

Okrem Dominiky Cibulkovej cestu do zahraničia spomedzi prominentných osobností v posledných mesiacoch stihla napríklad aj influencerka Zuzana Plačková, raper Separ či jeho kolega Majk Spirit, ktorý sa stále nachádza na Zanzibare.

© Autorské práva vyhradené

72 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Dominika Cibulková #Veronika Ostrihoňová #Simona Salátová #silná zostava

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...