Hviezda Sestričiek ako divožienka Shakira! Fíha, takýto dekolt predviedla...

Už tretí týždeň sa diváci stretávajú na televíznej obrazovke Markízy so známymi osobnosťami prevtelenými do osobností ešte známejších, hudobných. Poriadne prekvapenie si pripravili tvorcovia s herečkou Kristínou Madárovou.

22.03.2021 11:06
debata (1)
Herečka Kristína Madárová sa v šou Tvoja tvár... Foto: TV Markíza
MACO2045 Herečka Kristína Madárová sa v šou Tvoja tvár znie povedome premenila na speváčku Shakiru. Aj s jej bujným dekoltom.

Jedna z hrdiniek populárneho seriálu Sestričky dostala za úlohu stvárniť v ostatnej epizóde hudobno-zábavnej šou kolumbijskú rodáčku Shakiru. Tá je známa svojimi energiou nabitými vystúpeniami, zvodným tancom a vrtením bokov aj sporými kostýmami. A Madárovú pred kamerami čakalo čosi podobné.

Herečka Kristína Madárová zo Sestričiek sa v...
Herečka Kristína Madárová sa v šou Tvoja tvár...
+5Herečka Kristína Madárová sa v šou Tvoja tvár...

Divákom určite udrel do očí najmä obsah dekoltu, ktorý v trblietavej červenej podprsenke s výstužou vynikol naozaj obdivuhodne. Ako poznamenala sama herečka pre portál Pluska.sk, z kostýmu mala vraj najprv poriadny strach.

„Keď som prvýkrát videla kostým, tak som sa zľakla a chvíľu mi trvalo sa s tým zžiť. Pri tanci som si uvedomila, že to k tomu patrí a v tej sukni by teda každý vedel krútiť bokmi,“ uviedla pre portál.

Herečka Kristína Madárová v šou Tvoja tvár znie... Foto: TV Markíza
Herečka Kristína Madárová v šou Tvoja tvár znie predviedla číslo ako speváčka Shakira. Herečka Kristína Madárová v šou Tvoja tvár znie predviedla číslo ako speváčka Shakira.

Nedeľňajšia epizóda si však pre divákov pripravila prekvapení ešte niekoľko, medzi nimi aj estrádne premeny mužských účinkujúcich na ženské interpretky. Komik František Fero Joke KOšarišťan dostal za úlohu zahrať sa na Kylie Minogue a jej podobu z konca 80-tych rokov. V jeho prípade to však viac pôsobilo ako paródia, čo platilo aj pri časti zoskupenia bývalých účinkujúcich, pätice pánov, ktorí sa premenili na skupinu Spice Girls.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #premena #Tvoja tvár znie povedome #Kristína Madarová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...