Pocisková vášnivo bozkáva Maštalíra! Prekvapí vás, ako sa predvedie v Pánovi profesorovi

Ako lekárka oživí Nela Pocisková zostavu seriálu na Markíze, Pán profesor. Ale v bielom plášti sa čoskoro predvedie aj na JOJ-ke.

24.03.2021 12:30
Nela Pocisková Foto:
Nela Pocisková ako lekárka v seriáli Pán profesor.
debata (2)

Seriál Pán profesor, ktorý vysiela Markíza, má svoje stálice – divákov pred obrazovkami v druhej sérii baví Tomáš Maštalír, Gabriela Marcinková, Roman Luknár či Zdena Studenková… Pred kamerami sa však budúci týždeň objaví nová postava, ktorú stvárni herečka Nela Pocisková.

Nela Pocisková ako lekárka v seriáli Pán profesor. Foto: Markíza
Nela Pocisková Nela Pocisková ako lekárka v seriáli Pán profesor.

Zaujímavosťou je, že do seriálu príde ako lekárka. Práve v úlohe lekárky, internistky Rebeky, sa však 30-ročná herečka predvedie už čoskoro aj u konkurencie. Na JOJ-ke si zahrá v seriáli s názvom Nemocnica, v ktorom bude jej seriálovým manželom herec Richard Autner.

Zatiaľ, čo v Nemocnici si zahrá jednu z hlavných postáv, v Pánovi profesorovi sa Pocisková objaví len v epizódnej úlohe. Ale to stačí na to, aby zamiešala karty medzi hlavnými protagonistami – Tomášom Maštalírom a Gabrielou Marcinkovou. Ako pekná lekárka má totiž Pocisková zálusk práve na seriálového Sama Vozára. O zábery flirtujúcej dvojice Pociková-Maštalír tak núdza nebude, prekvapí aj ich vášnivý bozk (pozrite si ukážku).

Nela Pocisková a Richard Autner v seriáli... Foto: JOJ
Nela Pocisková Nela Pocisková a Richard Autner v seriáli Nemocnica.

Po dlhšej prestávke sa tak diváci dočkajú Pociskovej návratu práve v Nemocnici. Seriálová hviezda má na konte sledované série ako Ordinácia v ružovej záhrade či Búrlivé víno. Kým sa Pocisková ukáže fanúšikom v úlohe Rebeky, poteší ich ako lekárka v Pánovi profesorovi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #Pán profesor

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...