Česká herečka zbúrala Vinczeovej predsudky: Polyamoria neznamená, že človek spí s každým

Mladučká česká herečka Tereza Těžká (25) zaujala v diskutovanom dokumente o sexuálnych predátoroch na internete s názvom V sieti.

25.03.2021 12:00
Adela Vinczeová Foto:
Adela Vinczeová v šou Trochu inak.
debata (92)

Dokument počas minulého roka otvoril dokorán tabuizovanú tému zneužívania detí na internete, počin Víta Klusáka a Barbory Chalupovej získal aj Českého leva.

Aktuálne sa stala Těžká hosťom moderátorky Adely Vinczeovej a prišla do šou Trochu inak porozprávať nielen o tom, ako sa vžila do roly tínedžerky v spomínanom filme. Prišla reč aj na polyamoriu, v ktorej herečka žije spolu s jej manželom Honzom, ale zároveň aj s ďalšími partnermi (video).

Video
Zdroj: RTVS

V úvode prezradila, čo to vlastne polyamoria je. „Ide o životný štýl, kedy sa človek rozhodne, že nechce žiť len s jedným partnerom a dobrovoľne sa rozhodne, že vzťah je otvorený tomu, že môže mať aj iných partnerov. Je to forma nemonogamného vzťahu,“ ozrejmila sympatická dlhovláska a dodala: „V tomto štýle fungujem asi sedem rokov.“

Ako tento spôsob života komentovala moderátorka? „Je to koncept, ktorý, samozrejme, nabúrava šedú kôru v našich mozgoch,“ opísala Vinczeová a priznala, že u Slovákov takáto voľba určite vyvoláva predsudky. „Išla som do toho s predsudkami, ja už mám taký slovenský zvyk, k veciam pristupovať s predsudkami, ktoré si potom nechávam roztápať. Je to pre mňa mimoriadne zaujímavé a teraz mám k tomu neutrálny postoj, skôr ma tento štýl fascinuje.“ Ako ešte prízvukovala, nejde o sexuálnu platformu.

To potvrdila aj Těžká: „Áno, to je dôležité povedať, pretože mnoho ľudí si myslí, že polyamoria je to, že spím s každým, ale tak to nie je. Tie vzťahy sú plnohodnotné a sex tam tiež patrí, ale ide o vážne vzťahy, so všetkými záväzkami, ktoré k tomu patria. Sú to jednotlivé vzťahy, ktoré fungujú každý zvlášť. Podmienkou tohto spolužitia je, že všetci o tom musia vedieť, všetci s tým musia súhlasiť.“ Herečka sa o svoj život delí aj s fanúšikmi na Instagrame, kde zverejňuje fotografie jej fungovania vo viacerých vzťahoch.

Celá šou Trochu inak sa k divákom Dvojky dostane v piatok 26. marca o 21.55 h.

© Autorské práva vyhradené

92 debata chyba
Viac na túto tému: #Trochu inak #Adela Vinczeová #Tereza Těžká

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....