Frustrácia aj ťaživé vzťahy! Nový film o Harrym a Meghan sľubuje realitu

O živote princa Harryho a vojvodkyni Meghan už v produkcii televízie Lifetime vznikli dva filmy.

26.03.2021 00:00
Britain Royals Foto: ,
Prince Harry a Meghan.
debata

V poradí tretí film o Harrym a Meghan sa na televízne obrazovky dostane ešte tento rok. Natáčanie filmu s názvom „Harry & Meghan: Escaping the Palace“ sa začne na jar a konkurzy sú v plnom prúde, píše magazín The Hollywood Reporter.

O živote princa Harryho a vojvodkyni Meghan už v produkcii televízie Lifetime vznikli dva filmy – Harry & Meghan: A Royal Romance a Harry & Meghan: Becoming Royal. Diváci budú môcť sledovať filmový príbeh od narodenia syna Archieho až po kontroverzné rozhodnutie Harryho a Meghan dať zbohom kráľovskej rodine a ich útek do Kanady a USA. Dej filmu sa tak zameria najmä na dramatické udalosti roku 2020.

Okrem „Megxit-u“ by sa mal tiež do filmu dostať pocit frustrácie sledovaného páru z nedostatku podpory zo strany členov kráľovskej rodiny v boji proti mediálnemu tlaku, o ktorej sa dvojica rozhovorila v rozhovore s Oprah Winfreyovou (67). Zachytené budú aj zložité rodinné vzťahy medzi princom Harrym, vojvodkyňou Meghan, princom Williamom (38), vojvodkyňou Kate (39) a princom Charlesom (72).

Film budú opäť produkovať Merideth Finn a Michele Weiss. Scenár je v rukác, pre pandémiu sa kastingy na protagonistov snímky neustále odkladali.

V snímke z roku 2019 Harry & Meghan: Becoming Royal si dvojicu zahrali herci Tiffany Smith a Charlie Field. V snímke z roku 2018 Harry & Meghan: A Royal Romance si hlavné postavy zahrali Parisa Fitz-Henley a Murray Fraser.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...