Hviezdy hitu Honba za klenotom Nílu opäť spolu: Spoznali by ste ich po rokoch?!

V polovici osemdesiatych rokov ovládli plátna kín v dobrodružnom hite Honba za diamantom. O rok neskôr nasledovala azda ešte úspešnejšia Honba za klenotom Nílu a z hlavných hrdinov spravili tieto dva filmy ukážkovú a zbožňovanú filmovú dvojicu.

29.03.2021 14:30
debata (1)
zväčšiť Herec Michael Douglas a herečka Kathleen Turner... Foto: ERIK VOAKE/NETFLIX © 2021
Michael Douglas a herečka Kathleen Turner Herec Michael Douglas a herečka Kathleen Turner sa stretli pred kamerou v seriáli Netlfixu Kominsky Method.

Nielen pamätníci asi dobre vedia, že reč je o hercovi Michaelovi Douglasovi a herečke Kathleen Turnerovej. Tí vytvorili práve v osemdesiatych rokoch úspešnú filmovú dvojicu, pričom duo dobrodružných filmov spečatili ešte vzťahovou drámou s prvkami čierneho humoru – filmom Vojna Roseovcov z roku 1989.

Po viac ako tridsiatich rokoch sa stretávajú znovu, no tentoraz pôjde možno akurát o honbu za smiechom alebo vojnu o humornejšiu scénku. Dvojica si totiž zahrala v úspešnom projekte stanice Netflix – komediálnom seriáli z hereckého prostredia The Kominsky Method.

Herec Michael Douglas a herečka Kathleen Turner... Foto: Photo © 20th Century Fox
Herec Michael Douglas a herečka Kathleen Turner na zábere z filmu Honba za klenotom Nílu. Herec Michael Douglas a herečka Kathleen Turner na zábere z filmu Honba za klenotom Nílu.

Hollywoodsky veterán Douglas (76) si už za výkon v prvej sérii vyslúžil sošku Zlatý glóbus a popularita seriálu s polhodinovými epizódami viedla k nakrúcaniu nových častí. V tretej, záverečnej sérii, ktorá vzniká v týchto dňoch sa objaví aj Douglasova dávna partnerka a filmová láska Kathleen Turner (66). Treba dodať, že Turner v seriáli už v minulosti stvárnila epizódnu rolu Douglasovej manželky, teraz však prichádza ako stály člen hereckého osadenstva a objaví sa vo všetkých nových epizódach.

zväčšiť Herec Michael Douglas s kolegyňami Sarah... Foto: ERIK VOAKE/NETFLIX © 2021
Michael Douglas Herec Michael Douglas s kolegyňami Sarah Bakerovou (v strede) a Kathleen Turnerovou v zábere z tretej série seriálu Kominsky Method.

„S Michaelom sme vždy boli priatelia, ale bola to zábava znovu naskočiť na rytmus našej spoločnej práce,“ povedala pre PeopleTV Kathleen Turner ešte v novembri 2019. Prvé fotografie z tretej série priniesol v exkluzívnej premiére magazíne People, no následne ich Netflix distribuoval aj ďalším médiám. Premiéra nových epizód je naplánovaná na 28. mája.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #návrat #Kathleen Turner #The Kominsky Method

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...