Je to v rodine! Pratt pomohol svojmu švagrovi Schwarzeneggerovi k seriálovej úlohe

Chris Pratt (41) a Patrick Schwarzenegger (27) sú nielen švagrami.

31.03.2021 00:00
Patrick Schwarzenegger Foto: ,
Patrick Schwarzenegger na galapodujatí v Hammer Museum v Los Angeles.
debata

Stanú sa z nich aj kolegovia, obaja totiž mieria do novej série spoločnosti Amazon. V dramatickom seriáli „The Terminal List“ sa obaja predvedú bok po boku, ako informuje portál Deadline. Do seriálu sa mal podľa portálu dostať Schwarzenegger práve na odporúčanie svojho slávneho švagra, ktorý pred kamerami stvárni hlavnú postavu.

„The Terminal List“ je založený na bestselleri Jacka Carra a dej sa točí okolo Jamesa Reecea (Pratt) a veľmi riskantnej tajnej misie zložiek „NAVY SEALs“. Po návrate k rodine ho sužujú protichodné spomienky na spomínanú misiu a on sa bude snažiť rozlúsknuť, prečo… Schwarzenegger si zahrá rolu menom Donny Mitchell.

Okrem týchto dvoch hercov budú súčasťou projektu aj Constance Wu (39), Riley Keough (31), Taylor Kitsch (39) a Jeanne Tripplehorn (57). O réžiu sa postará Antoine Fuqua. Ten sa podpísal napríklad pod filmy Equalizer 2, Ostreľovač či Sedem statočných z roku 2016, v ktorom si zahral aj Chris Pratt.

Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.

Chris Pratt a dcéra Arnolda Schwarzeneggera, Katherine, spolu začali randiť v roku 2018 a v roku 2019 sa zasnúbili aj postavili pred oltár. V roku 2020 sa stali rodičmi dcérky.

Christopher Michael Pratt je známy najmä ako Peter Quill alias Star-Lord z filmov Strážcovia Galaxie (2014), Strážcovia Galaxie 2 (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018) a Avengers: Endgame (2019). Katherine Schwarzenegger je úspešnou blogerkou a knižnou autorkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Patrick Schwarzenegger

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...