Tajomná Draha zo Slovanov je nádherná! Pohľad na ňu očarí nielen v seriáli, pozrite sa

Len 20-ročná ukrajinská herečka stvárňuje jednu z najvýraznejších ženských rolí v seriálovej novinke na JOJ-ke.

30.03.2021 00:00
Polina Nosykhina Foto:
Polina Nosykhina v seriáli Slovania ako tajomná Draha.
debata (19)

Ak ste fanúšikom seriálu Slovania, potom vám rozhodne „padla“ do oka krásna tvár herečky Poliny Nosykhiny, ktoré pred kamerami jojkárskeho seriálu stvárňuje Drahu. Tajomná, tichá mladá dievčina s nadprirodzenými schopnosťami, ktorá ľuďom pomáha aj ako liečiteľka, sa v seriáli udomácnila od prvej časti.

Scenáristi jej už v úvode „priviali“ do cesty seriálového Vlada, herca Juraja Loja. Ako sa vzťah dvoch postáv pred kamerami napokon vyvinie, ukáže čas. Nateraz však zohráva len 20-ročná ukrajinská herečka, pre ktorú ide o prvú výraznú rolu, v Slovanoch najvýraznejšiu ženskú postavu.

Polina Nosykhina sa o zábery zo Slovanov delí aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame, naposledy to bola práve fotografia s Jurajom Lojom. Zaľúbené pohľady už fanúšikom seriálu, pod ktorým je podpísaný režisér Peter Bebjak, už môžu čo-to napovedať. Herečka sa o momentky pravidelne delila ešte počas nakrúcania, Slovania z produkcie Wandy Adamik Hrycovej totiž vznikali z veľkej často na Ukrajine, v okolí mesta Žitomir, asi 120 kilometrov od Kyjeva.

Nielen pracovnými zábermi sa však krásna hnedovláska s dokonalým telom pýši pred fanúšikmi. Jej krásnu tvár je vidieť na umeleckých záberoch, ale tie sa striedajú napríklad aj s dovolenkovými fotografiami, či už herečka poteší pozdravmi z pláže v Dubaji či zo zasneženej prírody.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Slovania #Polina Nosykhina

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...