JOJ-ka ohlásila novú posilu. V kľúčovej talentovej šou sa predstaví Jasmina Alagič

Ako veľké televízny rošády pôsobia výmeny hereckých či moderátorských tvárí medzi dvojicou najsledovanejších komerčných televízií na slovenskom trhu. Najnovšie ohlásila príchod novej "tváre" televízia JOJ.

01.04.2021 10:22
debata (3)
Moderátorka Jasmina Alagič. Foto: TV JOJ
Jasmina Alagic Moderátorka Jasmina Alagič.

Ako informovala televízia v tlačovom vyhlásení pre médiá, do jej radov od jesene pribudne moderátorka a influencerka Jasmina Alagič, ktorú môžu diváci poznať z obrazoviek Fashion TV, ale tiež ako sprievodkyňu speváckou šou Superstar z konkurenčnej Markízy. Teraz sa manželka rapera Rytmusa predstaví po boku českého herca a moderátora Davida Gránskeho v šou Česko Slovensko Má Talent.

Jasmína Alagič na zábere z roku 2009, keď...
Moderátorka Fashion TV Jasmína Alagič v šatách...
+8Moderátorka šou Superstar Jasmína Alagič.

„Šou som vždy milovala. S obdivom k ľuďom, ktorí sa postavili pred porotu a s údivom, aké úžasné talenty niekde driemu, som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen," vyhlásila pre médiá Alagič, ktorú diváci uvidia v populárnom formáte už na jeseň tohto roka.

"Jasmina je moderátorka, ktorá má talent zabaviť. A to je jeden z hlavných pilierov šou Česko Slovensko Má Talent. Veríme, že spolu s Davidom Gránskym vytvoria atraktívnu, vtipnú a profesionálnu moderátorskú dvojicu,“ znejú nádejné očakávania z televízie na bratislavskej Kolibe.

Len pre zaujímavosť, jojkársku talentovú šou moderovala po boku Davida Gránskeho komička a herečka Lujza Garajová-Schrameková, ktorá sa však už niekoľko týždňov objavuje ako porotkyňa v konkurenčnej šou na obrazovke Markízy – v projekte Tvoja tvár znie povedome. Čo sa týka programu Česko Slovensko Má Talent, na porotcovských stoličkách budú sedieť opäť dámy Diana Mórová a Marta Jandová a spolu s nimi Jaro Slávik a Jakub Prachař.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #moderátorka #Jasmína Alagič

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...