Kelly z Beverly Hills oslavuje! Dylana a Brandona jej závideli všetky dievčatá, teraz má po boku...

Herečka Jennie Garth bola hviezdou celej generácie mladých ľudí! 3. apríla oslavuje 49 rokov.

03.04.2021 14:00
debata

Preslávila ju rola Kelly Taylorovej v seriáli Beverly Hills 902 10 (1990 – 2000). Peknej blondínke závideli dievčatá a mladé ženy po celom svete – pred seriálovými kamerami totiž randila s ich najväčšími idolmi.

Luke Perry a  Jennie Garth v roku 1993 v... Foto: Profimedia
Jennie Garth Luke Perry a Jennie Garth v roku 1993 v seriáli Beverly Hills 902 10 (1990 - 2000).

Samozrejme, reč je o seriálovom Brandonovi Walshovi a Dylanovi McKayovi. Sexi blondínka pred kamerami poplietla hlavy obom a tak komplikované vzťahy v Beverly Hills s napätím sledovali mladí ľudia dlhých desať rokov.

Ako plynul seriálový čas, Kelly „prebrala“ Dylana (Luke Perry) svojej najlepšej kamarátke Brende (Shannen Doherty). Neskôr zasa tvorila pár aj so seriálovým fešákom Brandonom (Jason Priestley). Keď v marci 2019 Luke Perry náhle zomrel vo veku 52 rokov, zostali šokovaní všetci jeho seriáloví kolegovia, Jennie Garth nevynímajúc. „Luka ste milovali hneď, ako ste ho stretli, jeho charizma vás okamžite zaujala,“ povedala napríklad na jeho adresu v Today Show.

V reálnom živote je herečka trojnásobnou mamou a aktuálne žije v treťom manželstve. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Daniela Clarka. Následne sa pri nakrúcaní snímky Nebezpečný vzťah (1996) zoznámila s hercom Petrom Facinellim, ktorý je známy najmä ako Carlisle Cullen z filmovej série Twilight. Dvojica sa zosobášila v roku 2001, pričom má spolu tri dcéry. Ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2013.

V roku 2014 začala Garth randiť s hercom Davidom Abramsom, ktorý je od nej mladší o 9 rokov. V roku 2015 sa dvojica zosobášila, na obrade sa zúčastnili aj herečkine dcéry Luca, Lola a Fiona. Ich otcom je už spomínaný herec Peter Facinelli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

V roku 2017 nastali v ich manželstve búrlivé okamihy a na pretras prišiel rozvod. Dave Abrams oň podal žiadosť v roku 2018, v apríli. Garth na jeho žiadosť podala svoju odpoveď v júni. Ako dôvod ich rozchodu vtedy uviedla neprekonateľné rozdiely. Za dátum ich rozchodu obaja stanovili 29. august 2017. V roku 2019 však prišiel zvrat. Jennie Garth a jej manžel Dave Abrams odvolali rozvod. "Veľmi ťažko pracovali na svojom vzťahu a v súčasnosti sú na veľmi dobrom mieste. Sú veľmi šťastní,“ uviedol vtedy zdroj pre magazín People. Manželia sa z času na čas s fanúšikmi delia aj o zábery zo súkromia, ktoré dokazujú, že ich rozvod je naozaj nateraz prekonaný.

Herečka Jennie Garth a jej manžel Dave Abrams... Foto: Profimedia
Herečka Jennie Garth a jej manžel Dave Abrams na archívnom zábere z roku 2015. Herečka Jennie Garth a jej manžel Dave Abrams na archívnom zábere z roku 2015.
Herečka Jennie Garth nechýbala na stretnutí s...
Tori Spelling a  Jennie Garth na podujatí v Los...
+4Herečka Jennie Garth, ktorú seriáloví...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...