Maštalír, Loj, Cinkota - mužské hviezdy Slovanov! Ktorý z nich vás najviac ťahá k obrazovke?

V seriáli Slovania dostali výrazné úlohy hneď niekoľkí slovenskí herci. Traja z nich aktuálne zohrávajú v deji najvýraznejšiu rolu - Tomáš Maštalír, Juraj Loj a Dušan Cinkota! Pošlite hlas tomu, ktorého postava je pre vás v deji práve teraz najzaujímavejšia!

04.04.2021 14:00
slovania, tomáš maštalír, jana kvantíková, Foto:
Tomáš Maštalír ako Radúz v Slovanoch.
debata (25)

Juraj Loj sa objavil už v prvej časti seriálu na JOJ-ke ako tajomný cudzinec, ktorého v lese objavila krásna Draha. Keďže nevedel, kto je ani odkiaľ prišiel, dostal v hradisku Veľký stôl nové meno – Vlad. Medzi dvojicou Draha – Vlad „preskočili“ sympatie, ako sa ich vzťah napokon vyvinie uvidíme, keďže krásna Draha sa už stala manželkou iného. Vybral si ju za ženu Bohdan – spravodlivý a veľkorysý starešina Veľkého stola.

Juraj Loj v seriáli Slovania. Foto: TV JOJ
slovania, juraj loj, Juraj Loj v seriáli Slovania.

Dušan Cinkota mieša veľmi výrazne dej seriálu ako Čarad. Ako žrec (staroslovanský kňaz) hradiska Veľký stôl má ohromnú moc, ktorú aj využíva. Ľudia k nemu vzhliadajú a to je dôvod, prečo môže ovládať ich osudy. Kráča po nie celkom poctivých cestách, aby dosiahol, po čom prahne. Výrazne zasiahol aj do života Radúza (Tomáš Maštalír), ktorý so ženou túži po potomkovi, ale tento sen sa im naplniť zatiaľ nedarí.

Dušan Cinkota ako Čarad v Slovanoch. Foto: TV JOJ
dušan cinkota, slovania, Dušan Cinkota ako Čarad v Slovanoch.

Tomáš Maštalír ako Radúž žije so svojou ženou v hradisku Furnau. Do deja vstúpil ako krutý bojovník, ktorý sa neštíti ničoho – zabil svojho nevlastného otca aj brata, aby sa stal starešinom a naplnil tak veštbu o potomkovi. Vášnivo miluje svoju ženu Ladu, s ktorou sa mu však nedarí potomka počať. Ako už dokázal, pre svoju túžbu je odhodlaný urobiť čokoľvek. K ľuďom sa správa kruto a bezhlavo si ide za svojím cieľom.

Tomáš Maštalír v seriáli Slovania. Foto: TV JOJ
tomáš maštalír, slovania, Tomáš Maštalír v seriáli Slovania.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Tomáš Maštalír #Dušan Cinkota #Slovania

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....