Láska Kosti a agenta Bootha opantala celý svet! Ale čo ich skutoční partneri? S kým žijú mimo kamier?

Ako Temperance Brennanová a agent Seeley Booth si získali fanúšikov v seriáli Kosti, ktorý sa k divákom dostal v roku 2005.

05.04.2021 10:30
David Boreanaz, Emily Deschanel, bones, kosti, Foto:
Emily Deschanel a David Boreanaz v seriáli Kosti.
debata

Ako antropologička Temperance Brennanová si získala fanúšikov po celom svete. Seriál Kosti (2005–2017) priťahoval milióny divákov nielen vďaka zaujímavým krimi-prípadom. Svoju rolu zohrala, samozrejme, aj láska… Fanúšikovia seriálu tak s napätím sledovali vzťah peknej hnedovlásky v podaní herečky Emily Deschanel (44) a urasteného sympaťáka, agenta Bootha. Toho v seriáli Kosti stvárňoval herec David Boreanaz (51).

Ako sa už občas v Hollywoode stane, iskry preskočia aj mimo seriálových či filmových kamier a hlavní hrdinovia sa do seba zamilujú aj v reálnom živote. V prípade Davida Boreanaza a Emily Deschanel však nič také nehrozilo. Hoci svoju lásku v Kostiach zahrali na jednotku, mimo seriálu si obaja žili svoje súkromné životy.

Emily Deschanel a jej manžel, herec a producent... Foto: Profimedia
Emily Deschanel Emily Deschanel a jej manžel, herec a producent David Hornsby v roku 2020.

Herečka je od roku 2010 manželkou herca a producenta Davida Hornsbyho, s ktorým začala randiť dva roky po štarte seriálu, v roku 2007. O tri roky neskôr sa postavili pred oltár počas malej ceremónie v Los Angeles. A seriálová Kosť sa už teší z dvoch potomkov, synov.

David Boreanaz  a jeho manželka Jaime Bergman v... Foto: Profimedia
David Boreanaz David Boreanaz a jeho manželka Jaime Bergman v roku 2019 na párty po udeľovaní Oscarov.

Ženatý je aj David Boreanaz a to už dlhé roky. Herečku Jaime Bergmanovú si zobral za manželku v roku 2001, takže sláva seriálu ho zastihla už ako „ženáča“. Pár spolu vychováva dve deti. Pekná blondínka si dokonca zahrala v seriáli Kosti aj epizódnu rolu – hrala Dawn Skaggsovú. Manželia sa spolu z času na čas objavia aj na červených kobercoch, kde sa jeden k druhému túlia aj po rokoch. I keď… Ich vzťah si prešiel krízou, keď sa v roku 2010 herec zaplietol s „celebritkou“ menom Rachel Uchitel. K afére sa priznal a následne zabojoval o svoje manželstvo. A to „drží“ dodnes.

Seriál Kosti bol inšpirovaný kriminálnymi románmi spisovateľky a forenznej antropologičky Kathy Reichs, ktorá bola zároveň jednou z producentiek seriálu. Okrem spomínaných Emily Deschanel a Davida Boreanaza, ktorí stvárňovali Temperance „Kosť“ Brennanovú a agenta Seeleyho Bootha si v seriáli zahrali aj Michaela Conlin, Tamara Taylor či John Francis Daley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kosti #Emily Deschanel #David Boreanaz

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...