Ako sa to voláš? Syn Adyho Hajdu pracuje u biochemika Čekana! Takto sa k nemu dostal...

V šou Zlaté časy sa stretli vedec Pavol Čekan a herec Ady Hajdu. Ako prezradili, priatelia sa z nich stali vďaka synovi herca, Romanovi.

07.04.2021 13:39
hajdu Foto: , ,
Herec Ady Hajdu a vedec Pavol Čekan.
debata (9)

Syn herca Adyho Hajdu sa vybral inou životnou cestičkou než jeho otec. Herectvo si za svoje povolanie nezvolil, zlákala ho veda, konkrétne biochémia, ktorú študuje v Glasgowe. Roman Hajdu „zakotvil“ vo firme biochemika Pavla Čekana, o ktorom je v čase pandémie často počuť. Jeho tím sa totiž podpísal aj pod vývoj testov na ochorenie COVID-19, ale dlhodobo sa venuje aj diagnostike rakoviny prsníka.

Ady Hajdu sa s biochemikom Pavlom Čekanom spoznal práve cez svojho syna a stali sa z nich priatelia. Vedec v šou porozprával aj o tom, ako prijal syna známeho herca do firmy aj to, či mu pomohlo známe priezvisko (video).

Video
Zdroj: RTVS

„Asi pred rokom k nám do firmy prišiel jeden milý chlapec. Napísal najskôr mejl, že študuje v Škótsku a hľadá si stáž. Predstavil sa ako Roman Hajdu, ale ja som si to vtedy vôbec nespojil,“ opísal Čekan. Následne sa vo firme mladý študent aj osobne objavil. „Začal som sa ho vypytovať na jeho život a tak prišla reč na to, čo robia jeho rodičia… A on že, mamka pracuje v poisťovni a otec je herec,“ zaspomínal si Čekan. Pri slove herec však spozornel. „Ako sa to voláš?“, ešte raz sa opýtal študenta. A on odpovedal: „Roman Hajdu.“ Na čo Čekan zareagoval: „Tak dobre, berieme,“ s úsmevom opísal. Následne však už s vážnejšou tvárou dodal, že Romana do firmy zobrali preto, že je špičkový študent. „Naozaj, jeho otec s tým nič nemal, hoci patrí k mojím najobľúbenejším hercom.“

A ako vníma prácu svojho syna Ady Hajdu? „Ja, keď sa so synom rozprávam, čo robí v robote, vtedy tomu rozumiem… Keď pijeme víno. Ale ráno zasa nič neviem,“ opísal v šou Zlaté časy s úsmevom prácu syna Romana Hajdu.

Celú šou Zlaté časy si pozrite vo štvrtok večer na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Ady Hajdu #Zlaté časy #Pavol Čekan

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...