Králi sú nuda, priznáva Maroš Kramár. Princovia boli lepší!

Koľkých princov si Maroš Kramár zahral počas svojej kariéry? Tu je odpoveď herca...

09.04.2021 11:30
Maroš Kramár Foto:
Maroš Kramár v seriáli Slunečná.
debata

Herec Maroš Kramár prijal pozvanie do šou Čo ja viem, ktorú moderuje Marcel Merčiak. Svoje vedomosti si prišiel „overiť“ pred kamery už po druhý raz, do šou sa vrátil po šiestich rokoch. Reč prišla aj na jeho pracovné povinnosti u našich českých susedov. Ako Kramár priznal v šou RTVS, aj pre pandémiu medzi Prahou a Bratislavou „pendluje“ menej, ale cestovaniu sa nevyhne ani v tomto čase.

„Mám v Čechách rozrobené veci, ktoré bežia, preto som nútený tam chodiť. Ale stále nás len strašia, aké prísne budú kontroly na hraniciach, ale mňa teda ešte nikdy nikto na hraniciach nezastavil,“ opísal Kramár (video).

Video
Zdroj: RTVS

Reč prišla aj na jeho zatiaľ poslednú rolu, ktorú si zahral v českej rozprávke s názvom Princezná a pol kráľovstva (2019). Išlo o postavu kráľa, po jeho boku si úlohu kráľovnej zahrala obľúbená česká herečka Veronika Freimanová. Viac, než s rolami kráľov, je Kramár v pamäti divákov spojený s rolami princov, na čo upozornil aj Merčiak. Keď sa opýtal, či má Kramár predstavu, koľko princov s kráľov si počas svojej kariéry zahral, dostal takúto odpoveď: „To vôbec netuším. Ale spomínam si na tých princov a to bolo oveľa lepšie ako hrať kráľov. Princovia majú čo hrať, králi sú nuda. To si už iba otec nejakej princeznej a ide v podstate o komparz, síce dobre platený, ale komparz. To už sa len pozeráš, ako sa tí mladí ľúbia alebo neľúbia,“ dodal Kramár, ktorý koncom apríla oslávi 62 rokov. V Čechách je aktuálne súčasťou seriálu Slunečná, ktorý vysiela stanica Prima a na Slovensku Prima PLUS.

Ako sa darilo v šou Čo ja viem nielen Marošovi Kramárovi, ale aj jeho kolegom Michalovi Hudákovi či Mariánovi Čekovskému, si môžete pozrieť v piatok večer na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Kramár #Čo ja viem

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...