Dva mesiace bez Magálovej! A výsledok? Takto to teraz vyzerá s reláciou Tajomstvo mojej kuchyne

Kuchárska šou s Robom Pappom a šéfkuchárom Gabom Kocákom sa k divákom prvý raz dostala 7. februára. Drží si šou svojich fanúšikov, alebo jej ubúdajú?

13.04.2021 12:30
Kamila Magálová. Foto:
Herečka Kamila Magálová.
debata (1)

Dva mesiace ubehli od štartu relácie Tajomstvo mojej kuchyne s novou moderátorskou dvojicou. 7. februára sa fanúšikovia šou rozlúčili s jej tvárou, Kamilou Magálovou. Herečku, ktorá bola s reláciou spätá od roku 2009, aj jej „parťáka“, šéfkuchára Pavla Pospíšila, vymenil nový pár. Relácia sa od štartu novej sezóny vysiela so spevákom Robom Pappom a šéfkuchárom Gabom Kocákom.

Gabo Kocak  Kamila Magalova a Robo Papp 4 Čítajte viac Magálová sa dojímavo rozlúčila so šou Tajomstvo mojej kuchyne! Diváci reagujú

Diváci sa spočiatku s odchodom Magálovej nevedeli zmieriť, čo dávali „nahlas“ najavo aj na facebookovej stránke relácie, kedy si Kamilu Magálovú pýtali späť. „Pani Kamila bola super, nemám proti chlapcom nič, ale ona vedela všetko super, tak normálne, čo sa dá zvládnuť doma. Mne chýba,“ v tomto duchu na niesli odkazy fanúšikov.

Udrží si relácia divácku priazeň aj bez Kamily... Foto: RTVS
tajomstvo mojej kuchyne, kamila magálová, Udrží si relácia divácku priazeň aj bez Kamily Magálovej? Ako náhrada prichádza spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.

7. februára, kedy relácia s novou dvojicou štartovala, jej priemerná sledovanosť dosiahla hodnotu 293 000, o týždeň na to, 14. februára, to bolo 232 000 divákov. Počas uplynulej nedele, 11. apríla, sledovalo Tajomstvo mojej kuchyne 202 000 divákov. Čísla hovoria jasne – relácia postupne o divákov prichádza.

Video
Zdroj: RTVS

Dvojica Magálová – Pospíšil sa na obrazovky RTVS vrátili v inej šou, ale, samozrejme, len na krátky okamih. V marci sa stali hosťami Eleny Vacvalovej a Milana Lasicu v šou Zlaté časy, ktorá sa niesla aj v duchu spomienok na ich časy televízneho varenia. Pred kamerami sa obľúbená herečka a šikovná kuchárka vyjadrila aj na tému svojho odchodu zo šou: „Boli sme dvojica, ktorá si naozaj sadla. Mali sme podobný zmysel pre humor, boli sme rovnaká krvná skupina. Pavla však zmohli vážne zdravotné problémy, z ktorých sa napokon báječne vystrábil, následne však prišla pandémia. A ja som rok a pol robila reláciu bez neho. Hlavným dôvodom môjho odchodu bol teda fakt, že ma to bez neho už tak netešilo,“ opísala Magálová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Tajomstvo mojej kuchyne

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...