Ako herci nesmieme zabudnúť, čo je v našom živote dôležité, tvrdí Hiddleston

Herca Toma Hiddlestona, ktorý len nedávno oslávil okrúhle narodeniny, dlhší čas nebolo vidieť vo filmovej, ani televíznej produkcii. To sa síce čoskoro zmení, britský rodák vysvetlil však svoje dôvody na "prestávku".

14.04.2021 00:00
debata
Herec Tom Hiddleston pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Bafta Film Awards 2021 Herec Tom Hiddleston pózuje fotografom na cenách BAFTA

Ako štyridsaťročný Hiddleston poznamenal v rozhovore pre magazín Empire, po nakrútení hitov Kong: Ostrov lebiek a dvojici filmov Avengers dostal niekoľko ďalších ponúk. „Veľmi starostlivo som nad nimi uvažoval, ale skrátka som pri nich nemal ten správny pocit. Tak som ich neurobil,“ vyhlásil Hiddleston.

„Pri hraní takých rozličných ľudí v rozličných častiach sveta je veľmi dôležité uvedomovať si, čo je reálne v našom živote a o tieto veci dbať. Ak tak neurobíte, môžu sa stratiť alebo môžu byť marginalizované a potom jedného dňa prídete domov a oni tam odrazu už nie sú,“ pokračoval ešte herec v rozhovore.

Tom Hiddleston si vyslúžil sošku pre...
Herci Tom Hiddleston a Tilda Swinton v Cannes.
+10Herečka Kat Dennings pózuje fotografom s...

Či narážal na záležitosti súkromné, partnerský vzťah alebo vzťahy s rodinou a kamarátmi, však nešpecifikoval. Isté ale je, že momentálne je už herec v plnom pracovnom nasadení. A to aj napriek covidovej pandémii, ktorá stále robí vrásky filmovým tvorcom. Hiddleston nakrúca projekt The Essex Serpent s americkou herečkou Claire Danesovou. Diváci platformy Disney+ ho tiež uvidia už tento rok v seriáli Loki.

V ňom, samozrejme, stvárňuje postavu sympatického zlosyna Lokiho z komiksového sveta príbehov o Thorovi. Lokiho postava bola pre divákov taká zaujímavá, že sa dočkala vlastného príbehu. Seriál bude tretím zo série projektov marvelovského univerza, ktorý sa dočkal práve televízneho spracovania. Momentálne Disney+ vysiela príbeh The Falcon and The Winter Soldier a predtým to bol seriál Wanda Vision s hrdinkou Scarlet Witch, ktorý trhol niekoľko televíznych rekordov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #prestávka #Tom Hiddleston

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...