Zo slávneho sexidolu bielovlasá čarodejnica! Spoznáte vôbec takto Bellucciovú?

Nie je to tak dávno, čo sme obdivovali taliansku herečku Monicu Bellucciovú v novej reklamnej kampani z objektívu slovenského fotografa Branislava Šimončíka. Jej podoba, ktorú paparazzovia zachytili pred pár dňami, je však trochu iná...

17.04.2021 00:00
debata
Herečka Monica Bellucci na nakrúcaní filmu La... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
605396874 Herečka Monica Bellucci na nakrúcaní filmu La Befana comes at night v Ríme.

Päťdesiatšesťročná herečka a niekdajší sexsymbol Hollywoodu v týchto dňoch nakrúca filmovú novinku pod názvom La Befana comes at night. Vzhľad, aký dvojnásobnej mame predpísal scenár, je v jej prípade niečím skutočne prekvapivým.

Bellucci bola vždy známa vďaka svojím tmavým a dominujúcim hustým vlasom. Tie nahradila parochňa a talianska herečka sa na pľaci v Ríme objavila s bielymi vlasmi rozdelenými na cestičku. Ani na tvári niet nadbytočného mejkapu, skôr naopak, vyzerá to, že Bellucciovú skôr maskovali, aby pôsobila unavenejšie a staršie. Postava, ktorú jej tvorcovia snímky zverili, je totiž čarodejnica.

Herečka Monica Bellucci na archívnom zábere. Čítajte viac Najprv prezidentka Čaputová a teraz... slovenský fotograf zvečnil nádhernú Bellucciovú

Netrvalo dlho a objektívy zachytili taliansku divu aj tesne pred nástupom na scénu. K parochni z bielych vlasov pribudol aj tradičný špicatý čarodejnícky klobúk a v rukách zvierala hviezda paličku. Celkový look, samozrejme, podčiarkoval aj kostým.

Pre Bellucciovú sú fantasy filmy či rozprávky príjemným spestrením kariéry. Mnohí diváci si ju určite ešte pamätajú ako kráľovnú čarodejnicu v hollywoodskom filme Terryho Gilliama Kliatba bratov Grimmovcov. V nej sa herečka pred bezmála dvoma dekádami objavila ako nestarnúca kráska, ktorá čarami bojuje o večnú mladosť.

zväčšiť Herečka Monica Bellucci vo filme Kliatba bratov... Foto: © 2004 Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
99167 4b5688 Herečka Monica Bellucci vo filme Kliatba bratov Grimmovcov v roku 2004.

Užila si však aj scénu, v ktorej sa čary prelomia a ona za pár sekúnd zostarne do hrozivej podoby. S tým čiastočne pomohli špeciálne efekty, ale kvôli tomuto nakrúcaniu si vtedy brunetka posedela aj niekoľko hodín v maskérni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nakrúcanie #Monica Bellucci #maskovanie #Čarodejnica

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...