Len pár dní je oficiálne gayom a už má k tomu vlastný program! Bol to plán?

Len pred pár dňami priznal otvorene v médiách, že má radšej mužov. Colton Underwood, hrdina reality šou The Bachelor, v ktorej si muž vyberá spomedzi niekoľkých žien svoju nádejnú partnerku, už má však ďalšie novinky.

19.04.2021 10:00
debata (5)
Colton Underwood na vyhlásení cien ESPY Awards... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
People Colton Underwood Colton Underwood na vyhlásení cien ESPY Awards v roku 2019.

Ako informoval portál TMZ.com, streamovacia platforma Netflix ohlásila nakrúcanie doku-reality série, v ktorej je Underwood hlavným protagonistom a kamery ho sledujú v rámci procesu priznania svojej sexuálnej orientácie a nového života po oficiálnom coming-oute. Ako píše portál, 29-ročného blonďáka už údajne sprevádzali kamery v uplynulých týždňoch a tak Netflix už veľkú časť materiálu má.

V rámci programu, ktorý by mal maž niekoľko epizód, sa objavia aj ďalšie známe osobnosti amerického šoubiznisu či gay-scény, ktoré budú viesť Underwoodove kroky. Mal by byť medzi nimi aj olympionik Gus Kenworthy, ktorý je jedným z mála amerických športovcov, ktorí otvorene hovoria o svojej sexuálnej orientácii.

V súvislosti so „šokujúcim“ priznaním Coltona Underwooda, ku ktorému došlo v rámci televíznej rannej šou Good Morning America, sa fanúšikovia zamerali na staršie scény z nakrúcania šou The Bachelor. Twitter tak ovládlo zdieľanie staršieho videoklipu, na ktorom Underwoodovi hovorí herec Billy Eichner, že možno by „mohol byť prvým gay bachelorom“. Samotný Eichner je gay.

Objavili sa, samozrejme, aj dohady, že celá situácia je výsledkom starostlivo naplánovaných public relations, ktoré majú pritiahnuť pozornosť k novej šou. Underwood v populárnom programe The Bachelor účinkoval v roku 2019. Šou sa zatiaľ dočkala 25 sezón, má aj svoju ženskú verziu, kde si spomedzi mužov vyberá žena. Rekord drží druhá séria z roku 2002, ktorej finále videlo bezmála 26 miliónov divákov.

Vôbec prvým televíznym "starým mládencom",...
Američan s českými koreňmi Jake Pavelka, ktorý...
+4Medzi účinkujúcimi v šou The Bachelor bol aj...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #šou #gay #netflix #Gus Kenworthy #Colton Underwood

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...