Najkrajšia slovenská herečka je... Valábik sa nevykrúcal, pred Svarinskou to priznal

Nestáva sa často, aby z úst Borisa Valábika a Mariána Gáboríka padalo pred kamerami toľko komplimentov.

21.04.2021 00:00
debata (9)

Z obrazoviek sa na diváka usmieva mnoho krásnych tvárí. Na Slovensku si režiséri majú z čoho vyberať, dokonca v týchto vodách často „lovia“ aj tvorcovia z Čiech. Jednou z našich najznámejších herečiek je bezpochyby 31-ročná Kristína Svarinská. Tá dostala mnoho príležitostí nielen u nás, ale aj u našich susedov.

svarinská-koláž Čítajte viac Svarinská, Germáni, Kollárová a ďalšie! Hlasujte za NAJ rozprávkovú princeznú

Pred časom si zahrala hlavnú ženskú rolu v seriáli Najhorší týždeň môjho života, ktorý vysielala televízia Markíza. V roku 2019 si zahrala v českom filme Teroristka po boku českých hviezd ako Iva Janžurová, Martin Hofmann či Tatiana Dyková. Na konte má tiež niekoľko rolí v rozprávkach – Sedem zhavranelých bratov či Najlepší priateľ.

Video
Zdroj: RTVS

Aktuálne sa rodáčka z Bratislavy stala hosťom talkšou Boris & Brambor, ktorú majú pod palcom Boris Valábik a Marián Gáborík. Pred kamerami Gáborík prezradil, že to bol práve jeho kolega, Valábik, kto povedal, že Kristína Svarinská je najkrajšou slovenskou herečkou (video).

„Ty si podľa Borisa Valábika najkrajšia slovenská herečka,“ povedal Gáborík, na čo Svarisnká s úsmevom zareagovala: „Naozaj?“. Valábik tak išiel s pravdou von priamo pred hosťom. „Áno, mohol som to povedať,“ priznal. Zároveň sa však krásou Svarinskej nechal pred kamerami očariť aj Gáborík, následne už aj z jeho úst odznelo na jej adresu niekoľko komplimentov.

Celú šou Boris & Brambor, v ktorej je hosťom Kristína Svarinská, si pozrite v piatok (24. 4.) o 22.25 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...