Aj v pandémii je Česko filmársky raj! V Prahe nakrúca dcéra slávnej herečky...

V susednom Česku aj počas pandémia nakrúcala nový projekt napríklad herečka Gillian Anderson či jej krajanka Rosamund Pike. K nim sa teraz pridala ďalšia rodáčka z britských ostrovov, ktorej popularita je zatiaľ v tieni slávnej mamy.

21.04.2021 12:00
debata (1)
Mia Threapleton vo filme Shadows. Foto: Ascent Film
Mia Threapleton Mia Threapleton vo filme Shadows.

Reč je o dcére britskej herečky Kate Winsletovej, ktorá natáča v Česku nový seriál. Dvadsaťročná Mia Threapleton sa v stopách svojej matky vydala len nedávno a prvú väčšiu úlohu získala v talianskom thrilleri Shadows, ktorý mal premiéru minulý rok.

Winslet v rannej šou Lorraine na stanici ITV povedala, že jej dcéra má veľkú výhodu, že má iné priezvisko ako ona, a že preto nevzbudzuje takú pozornosť a môže ísť vlastnou cestou.

„Vždy som tušila, že to raz príde. A potom mi pred pár rokmi oznámila, že to chce skúsiť,“ povedala držiteľka Oscara moderátorke Lorraine Kellyovej o začiatkoch hereckej kariéry svojej jedinej dcéry, ktorá sa narodila v jej prvom manželstve s režisérom Jimom Threapletonem.

Herečka Kate Winslet v kreácii Elie Saab. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kate Winslet v kreácii Elie Saab. Herečka Kate Winslet v kreácii Elie Saab.

„Skvelé pre ňu je, že má iné priezvisko a že nie je na radare, takže pri obsadzovaní netušia, že je to moja dcéra, čo je pre jej sebavedomie veľmi dôležité,“ doplnila herečka. „Teraz je v Českej republike a práve tam začína točiť seriál,“ prezradila tiež Winslet, ktorá má okrem Mie ešte dvoch synov.

Sedemnásťročný Joe Alfie sa narodil počas jej vzťahu s režisérom Samom Mendesom, sedemročného Beara má s tretím manželom Abelom Smithom, známym aj pod pseudonymom Ned Rocknroll.

1 debata chyba

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...