11. séria Stardance: Zatancuje Babčáková, Trávníček, ale aj táto pôvabná farárka!

Popularita tanečnej šou Stardance v susednom Česku neutícha, čo potrvdzuje aj príprava ďalšej série na obrazovky Českej televízie. Tá v utorok predstavila desiatku celebritných súťažiacich.

21.04.2021 09:44 , aktualizované: 10:22
606722465 Foto:
Moderátorská dvojica Tereza Kostková a Marek Eben budú sprevádzať aj 11. sériou Stardance.
debata

V novej sérii tohto ročníka StarDance … keď hviezdy tancujú bude medzi súťažiacimi napríklad aj farárka Cirkvi československej husitskej Martina Viktorie Kopecká. S profesionálnymi tanečníkmi ďalej vytvorí dvojicu napríklad tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a krasokorčuliar Tomáš Verner.

Moderátorského mikrofónu sa opäť ujme dvojica Tereza Kostková a Marek Eben. V desiatke osobností budú mať prevahu známi herci, ako Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina alebo Marika Šoposká, hudobnú scénu budú reprezentovať speváčka Tereza Černochová zo skupiny Monkey Business a Mirai Navrátil.

Herec Pavel Trávníček bude súťažiť v šou...
V úlohe moderátorky sa znovu objaví herečka...
+11Aj krasokorčuliar Tomáš Verner sa objaví v...

Černochová je tretím účastníkom z radov skupiny Monkey Business. Pred ňou to boli Tonya Gravesová a Matěj Ruppert. „Matěj mi povedal, že chlapi to majú vždy horšie, pretože tú ženu vedú a že my dievčatá sa môžeme flákať. Tak som zvedavá, do akej miery to bude pravda,“ povedala Černochová.

Kým z radov celebrít sa zúčastňujú na súťaži StarDance vždy nové tváre, tanečníci sa striedajú. V desiatich sériách sa objavilo 88 osobností, profesionálnych tanečníkov bolo 49, z ktorých niektorí tancovali len raz, iní dokonca štyrikrát. „Páry spolu trávia veľa času, takže je dôležité, aby si rozumeli ako ľudia,“ uviedol choreograf Marek Zelinka.

zväčšiť Zostava súťažiacich 11. série StarDance...když... Foto: Křepelka Mikuláš
StarDance XI Zostava súťažiacich 11. série StarDance...když hvězdy tančí.

Okrem súťažných párov a tematických noviniek čakajú účastníkov aj koronavírusové opatrenia. „Keď sme sa pri poslednom finále lúčili s divákmi a vyhlásili ročnú pauzu, nečakali sme, v akej zložitej dobe budeme vstupovať do jedenástej série. Teraz existuje niekoľko scenárov, ako bude nový ročník prebiehať. Sledujeme aj situáciu v zahraničí, napríklad v BBC sa súťaž vlani konala bez divákov, zmeny sa týkali moderovania aj poroty. My ale stále dúfame v živé publikum, hoci samozrejme budeme postupovať podľa platných bezpečnostných opatrení,“ povedal generálny riaditeľ Českej televízie Petr Dvořák.

zväčšiť Farárka Martina Viktorie Kopecká bude súťažiť v... Foto: Křepelka Mikuláš/Česká televize
StarDance XI Farárka Martina Viktorie Kopecká bude súťažiť v 11. sérii Stardance na obrazovkách Českej televízie.

V desiatej rade zábavného tanečného relácii StarDance pred dvoma rokmi zvíťazila herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička. Na druhom mieste v súťaži skončil herec Matúš Ruml s tanečnicou Natáliou Otáhalovou a tretia priečka patrila rybárovi Jakubovi Vágnerovi, ktorému k výkonu pomáhala tanečnica Michaela Nováková.

Finále desiatej StarDance v roku 2019 sledovalo v Českej televízii viac ako 1,5 milióna divákov. Na televíznych obrazovkách sa tanečné súperenie celebrít s profesionálnymi tanečníkmi objavilo prvýkrát v roku 2004 v Británii, kde ho uviedla BBC. Potom sa súťaž rozšírila do desiatok krajín a v roku 2006 ju prvýkrát vysielala aj ČT. StarDance vtedy sledovalo v priemere na dva milióny divákov. Od tej doby záujem o šou klesol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Tereza Kostková #Marek Eben #súťažiaci #Simona Babčáková #Tomáš Verner

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...