Sia, Giuliani aj poľská erotika z Netflixu: Toto je to najhoršie vo filme za minulý rok

Víťazom jednej z kategórií anticien Zlatá malina pre najhoršie filmy sa tento rok stal právnik amerického exprezidenta Donalda Trumpa Rudy Giuliani, ktorý nedobrovoľne stvárnil jednu z rolí v pokračovaní komédie Borat.

25.04.2021 07:23
Právnik Rudy Giuliani na archívnom zábere. Foto: ,
Právnik Rudy Giuliani na archívnom zábere.
debata

Niekoľko trofejí získala aj snímka Music, za ktorú dostala Zlatú malinu jeho režisérka, speváčka Sia, aj predstaviteľky hlavných rolí – Kate Hudson a Maddie Ziegler. Napísala o tom v sobotu agentúra Reuters.

Giuliani padol vlani do pasce britského komika Sachu Barona Cohena, ktorý za ním poslal falošnú novinárku a nechal ho pritom natáčať skrytou kamerou. Mladá herečka, ktorá vo filme vystupuje ako reportérka, čo sa zaujíma o Trumpovu reakcii na pandémiu covidu-19, na záver scény právnika pozvala na pohárik a dala mu dole mikrofón. Giuliani si potom ľahol na posteľ a začal si siahať do nohavíc, keď do izby vtrhol Borat a kričal: „Má len pätnásť, je pre teba príliš stará.“

Zlatá malina Čítajte viac Zlaté maliny oceňujú to najhoršie z filmu. Už 40 rokov

Právnik Giuliani dostal Zlatú malinu za herecký výkon vo vedľajšej úlohe, za najhoršieho herca hlavnej úlohe bol vyhlásený Mike Lindell, šéf americkej firmy na výrobu lôžkovín. Ten nakrútil dokument Absolute Proof (Konečný dôkaz), v ktorom sa snažil dokázať tézu o manipuláciách u amerických prezidentských volieb. Jeho snímka získala aj hlavnú cenu.

Víťazmi ďalších kategórií sa stala americká rodinná komédia Dolittle o lekárovi, ktorý vie hovoriť so zvieratami, ale tiež poľská erotická dráma z produkcie Netflix 365 dní.

Ceny za najhoršie snímky a herecké počiny každoročne udeľuje nadácia Golden Raspberry Awards, ktorá má niečo cez 1000 členov a volí z nominovaných víťaza online. S nápadom udeľovať filmovej anticeny prišiel v roku 1980 kalifornský publicista a filmový fanúšik John Wilson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #Sia #Zlatá malina #Borat #Rudy Giuliani #365 DNI

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...