So slávnou hviezdou Priateľov sa Karnasová stretla naživo! O Moniku, ktorú roky dabovala, však nešlo

Herečka Andrea Karnasová bude pre fanúšikov seriálu Priatelia (1994 - 2004) navždy spojená s rolou Moniky Gellerovej, presnejšie, s jej hlasom.

27.04.2021 12:00
debata

Bola to práve 47-ročná Karnasová, ktorá pred rokmi, kedy seriál ovládol slovenské obrazovky, dabovala herečku Courteney Coxovú. Keďže seriál je možné aj v tomto čase vidieť na slovenskej obrazovke v reprízach, s hlasom Karnasovej čo by Moniky sa stretávajú diváci neustále.

Herečka Andrea Karnasová. Foto: Profimedia
Andrea Karnasová Herečka Andrea Karnasová.

Sympatická herečka si na populárny seriál zaspomínala aj v rádiu Jemné. Na Priateľov alergická rozhodne nie je a po rokoch si ich stále rada pozrie. „Ja som naozaj ešte nevidela úplne všetky diely a všetky scény. Takže si to rada pozriem a páči sa mi, ako sme sa posunuli aj my, čo sa dabingu týka, aj americkí herci v seriáli – od prvej série po poslednú je badať naozaj výrazný posun. Aj hlasy zrejú…“

Občas sa stane, že herec, ktorý niektorej slávnej postave „prepožičal“ svoj hlas, sa stretne s „originálom“. Karnasová sa síce s herečkou Courteney Coxovou osobne nestretla, mala to šťastie, že natrafila na inú hviezdu Priateľov.

„Objavil sa tu David Schwimmer, ktorý vtedy v Bratislave nakrúcal film Uprising (Povstanie 2001) a my sme s Bibianou (Ondrejkovou) boli v tej istej reštaurácii ako on. A tak sme si dovolili osloviť ho… Presnejšie, vrhla som sa naňho, povedala som mu, kto sme a prečo sme ho oslovili. On nám opísal, že pred Priateľmi nakrútil niekoľko filmov, hral aj v divadle, ale populárnym sa stal vďaka seriálu Priatelia,“ opísala Karnasová v rádiu Jemné. To, že stretne „Rossa“ v Bratislave by jej vraj nikdy nenapadlo. „Bol to sen. Asi by ma viac dostalo, keby to bola Courteney Cox, ale potešila som sa, samozrejme, aj Rossovi.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Andrea Karnasová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...