Ako zvládla z finančnej stránky pandémiu Mórová? Aj na to sa opýta Tomková v novej relácii

Zorientovať sa v spleti nových zákonov, nariadení či vyhlášok v oblasti financií nie je vôbec jednoduché.

27.04.2021 14:20
Helena Tomkova Foto:
Na obrazovky RTVS prichádza relácia Peniaze s moderátorkou Helenou Tomkovou.
debata

Obzvlášť v aktuálnej situácii prijímame veľké množstvo informácií o zmenách v súvislosti s peniazmi. Máme v tom však jasno? Pomôcť zrozumiteľnou a pútavou formou pochopiť súvislosti týkajúce sa rodinných financií prichádza na obrazovky RTVS moderátorka Helena Tomková a nová relácia Peniaze.

Milan „Junior“ Zimnýkoval kolaz Čítajte viac Veľká šou RTVS, Pečie celé Slovensko, pozná moderátorov! Okrem Juniora to bude...

Dôležitý priestor na vysvetľovanie otvorilo relácii obdobie pandémie a s ňou spojené množstvo nových pravidiel. Bežný divák preto dostane základné rady, ako sa postaviť k témam, ktoré ho v súvislosti s peniazmi trápia.

„Zároveň nájde vysvetlené aj opatrenia od štátu. Niekedy sa v nich nevyznajú ani účtovníci a finanční poradcovia. Preto je najvyšší čas pomôcť ľuďom odpovedať na otázky, ktoré ich zaťažujú a zorientovať ich v neprehľadnej situácii,“ vysvetľuje Tomková s tým, že do tvorby relácie sa môžu aktívne zapojiť aj samotní diváci: „Budeme veľmi radi, ak sa budú na nás prostredníctvom nášho webu a sociálnych sietí obracať a posielať nám spätnú väzbu. Pýtať sa, čo je pre nich zaujímavé, čo by radi videli a čo by sa potrebovali dozvedieť.“

Okrem odborníkov, podnikateľov i bežných ľudí dostanú v Peniazoch priestor aj známe tváre. V prvom diele relácie to bude herečka Diana Mórová, členka Činohry Slovenského národného divadla, prezradí, čo jej z finančnej stránky pomohlo zvládnuť pandemickú situáciu.

Reláciu Peniaze bude RTVS vysielať od 4. mája každý utorok vždy po 22.25 h na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #RTVS

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...