Studenková otvorene: Ak ženy začnú rozoberať toto, vždy odchádzam

Patrí Zdena Studenková k ženám, ktoré vysielajú smerom k opačnému pohlaviu signály? A aký typ mužov na ňu dokáže zapôsobiť?

07.05.2021 00:00
Zdena Studenková Foto:
Herečka Zdena Studenková.
debata (20)

Herečka Zdena Studenková prijala pozvanie do taklšou Borisa Valábika a Mariána Gáboríka s názvom Boris & Brambor. Reč sa točila nielen o tom, ako sa rozhodla pre herecké povolanie, ale na „pretras“ sa dostal aj jej vzťah či priateľstvá s mužmi a so ženami.

„Myslím si, že som žena, ktorú majú chlapi radi, že viem byť celkom dobrá spoločníčka,“ opísala herečka, ktorú sme pred časom videli v seriáli Najhorší týždeň môjho života. „Na rozdiel od situácií, keď prídem do nejakej spoločnosti, v ktorej sú dámy… Akonáhle začnú rozprávať napríklad o pôrodoch, či podobných dámskych ‚trepaninách‘, to nedokážem počúvať a odchádzam. Je to aj dôvod, prečo nechodím do dámskych klubov,“ opísala (video).

Video
Zdroj: RTVS

Následne prišla reč na to, akým typom ženy je ona. Vysiela smerom k mužom signály či čaká na tie od nich? To povedala Studenková jasne. „Nie som žena, ktorá vysiela signály a nikdy som to nerobila.“ Boris Valábik nadviazal na jej odpoveď a opýtal sa na jej partnera, Braňa Kostku. „Ako to bolo s ním? Roztvorili sa dvere, v nich sa objavil Braňo a…“ Na čo herečka povedala: „Objavil sa, ale on nevyslal žiaden signál.“ Následne opísala, akí muži na ňu dokážu zapôsobiť. „Takí, z ktorých cítiť autoritu. Muž bez autority… Tak to nehrozí.“

valábik - koláž Čítajte viac Najkrajšia slovenská herečka je... Valábik sa nevykrúcal, pred Svarinskou to priznal

Celú šou Boris & Brambor, v ktorej bola hosťom herečka Zdena Studenková, si pozrite v piatok o 22.20 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Marián Gáborík #Zdena Studenková

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...